• Geri dön

  • 563 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.040 İşletme görüntülenme


Enflasyon ile mücadeleye bir destek de Bambi Yatak’tan 
Bambi Yatak’tan ekonomiye destek için yüzde 15 indirim 

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na bir destek de Bambi Yatak’tan geldi. Açıklanan yüzde 10 indirim uygulamasına Bambi Yatak yüzde 15 oranında indirim ile katılma kararı aldı. 

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan ve birçok sektörden markanın katıldığı “en az yüzde 10 indirim” kampanyasına bir destek de Bambi Yatak’tan geldi.

Programa yüzde 15 indirim oranıyla dahil olduklarını açıklayan Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, bu uygulamanın iç pazardaki satışlara dinamizm kazandırmasını beklediklerinin altını çizdi. Türkiye’nin potansiyeline inandıklarını söyleyen Gökmen, programa tam destek verdiklerinin altını çizdi. Gökmen, “Enflasyonla Topyekun Mücadele, ekonomimizin gelişimine katkı sağlayacak. Bu anlamda tüm sektörlerde olduğu gibi yatak sektörü de istihdam, üretim ve ihracatta enflasyonla mücadelede öncü rolünü sürdürüyor. Bu vesileyle başta kampanyaya desteğini ilk açıklayan firmalar olmak üzere, tüm sektör temsilcilerimize teşekkürü borç biliyorum. Birlikte kazanırsak, Türkiye kazanır” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL