• Geri dön

  • 554 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Hedefimiz 2019 yılının başında Turquality Belgesine sahip olmak”
Giovane Gentile’de Turquality programına dahil oldu
Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality’e Giovane Gentile’de dahil oldu. Program kapsamında şirketin tüm departmanlarında süreçleri komple gözden geçirdiklerini belirten Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, hedeflerinin 2019 yılının başında Turquality belgesine sahip olmak ve sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemek olduğunu söyledi.

Günümüzde gittikçe ağırlaşan rekabet koşulları ve değişen tüketim alışkanlıkları, uluslararası pazarda yer almak isteyen şirketleri markalaşma yoluna itiyor. Uluslararası markalaşma potansiyeli olan Türk firmalarının, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayan program, kurumsallaşma ve gelişim sağlayarak uluslararası pazarda küresel bir oyuncu olmayı sağlıyor. Söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amaçlanıyor. İhracatta markalaşmak için kolları sıvayan Giovane Gentile’de dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality’e dahil oldu.

“Hedefimiz bir Türk markasının yurt dışında önemli yerlere gelmesini sağlamak”
Program kapsamında Türkiye’de edindikleri bilgi birikimi ve tecrübeleri yurt dışına taşıyacaklarını söyleyen Giovane Gentile Genel Müdürü Zaur Samedov, hedeflerinin 2019 yılının başında Turquality belgesine sahip olmak olduğunu söyledi. Şirketin tüm departmanlarındaki süreçleri gözden geçirerek ve geliştirerek yeni bir yol haritası çizdiklerinin altını çizen Samedov, “Şu anda mevcut durumda yurt dışından çok talepler alıyoruz. Özellikle yakın coğrafya ve daha önce bulunduğumuz lokasyonları geliştirmenin yanı sıra kendi içimizde profesyonel formatta monobrand mağazacılık çerçevesinde franchising anlaşmaları yaparak ilerletmekteyiz. Bu bağlamda Arnavutluk-Tiran 1 nokta, Kazakistan-Almatı 1 nokta, Kırgızistan-Bişkek 1 nokta, Özbekistan-Buhara 1 nokta; Irak-Bağdat’ta 1 nokta, olmak üzere toplam 5 yeni noktamız kasım sonu itibariyle açılmış olacaktır.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL