• Geri dön

  • 184 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 76 İşletme görüntülenme


YAYLA AGRO MÜSİAD EXPO 2020’YE KATILACAK

Yayla üstün lezzetli ürünlerini
MÜSİAD EXPO 2020’de sergileyecek

Pandemi döneminde yapılan en büyük etkinlik olma özelliğini taşıyan MÜSİAD EXPO 2020 için geri sayım başladı. 18- 21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek fuar, Covid-19 tedbirleri eşliğinde düzenlenecek. Gıda ve bakliyat sektörünün yenilikçi isimlerinden Yayla Agro, MÜSİAD EXPO 2020’ye zengin ürün gamı ile katılacak.

Ticaretin kalbi, 18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan MÜSİAD EXPO 2020’de atacak. Gıdadan sağlığa, makineden mobilyaya, lojistikten enerjiye birçok farklı sektörden katılımcıyı ağırlayacak olan fuarda düzenlenecek organizasyonlar, paneller ve ikili iş görüşmeleri firmaların ticari ağlarının genişlemesini sağlayacak.

Gıda ve bakliyat sektörünün lider firmalarından Yayla Agro; klasik bakliyat ürünleri, gurme ürün serileri ve hemen tüketmeye hazır “Yemek Hazır” ürünleri ile MÜSİAD Expo 2020’de yerini alacak. Fuarda ayrıca Yayla’nın dünya pazarlarındaki kültür ve lezzet elçisi markası Legurme’nin geniş ürün yelpazesi de tanıtılacak. Yayla, yeni işbirliklerinin kapısını aralamak için önemli fırsatlar sunacak olan fuarda, 3. Salon ve 322B no’lu standında yüksek kalite standartları ile ürettiği ürünlerini fuar katılımcılarının beğenisine sunacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL