• Geri dön

  • 571 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.721 İşletme görüntülenme


Sonbaharın elini eteğini çekip kış mevsiminin kapıya dayandığı şu günlerde, tabiatı yakından seyretmeye hazır mısınız? Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, şehrin keşmekeşinden bir süreliğine de olsa uzaklaşmanız ve sevdiklerinizle keyifli bir mola vermek için Varınca Para, Axess, Tatil Destek Paketi ve dahası kampanyalar ile soğuk havaya inat içinizi ısıtacak birbirinden avantajlı tatil teklifleri sunuyor.

Şehirden uzaklaşmadan ama doğanın eşsiz serüvenini deneyimlemek isteyenlere Sapanca, Ağva, Şile, Polonezköy, yakın çevresinde bulunan oteller ile şehrin karmaşasından kaçıp dinlemek isteyenlere Bolu, Yalova, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, ve dahası İstanbul’a yakın birbirinden eşsiz seçenekler sunuyor. Özellikle kısa süreli tatil fırsatlarını değerlendirmek için vazgeçilmez noktalardan olan İstanbul’a yakın konumlanan bu otellerde, keyifli bir hafta sonu tatili yapabilirsiniz.

Koronavirüs önlemleri dahilinde güvenle tatil yapabilme alternatifleri sunan Tatilsepeti, Covid-19 salgını adına tedbir alan Bakanlık tarafından sertifikalı otellerinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İstanbul’un yanı başında bir mola
İstanbul’a 1.5 saat uzaklıkta bulunan Sapanca, doğal güzellikleri ve göl kenarında sıralananotelleriyle eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Dilerseniz özel aracınızla ya da Sapanca otobüsleriyle kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz bu sakin tatil beldesinde, doğal güzelliklerin tadını çıkarmanın yanı sıra trekking turlarına da katılabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/istanbula-yakin-oteller linkini ziyaret edebilirsiniz.

Yer altından gelen sağlık
Sağlık turizmi için sıklıkla tercih edilen termal oteller de İstanbul yakınlarında konumlanan seçenekler arasında yer alıyor. Özellikle kış aylarında rahatlatıcı bir tatil için tercih edilen termal otellerde görevli sağlık koçları, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan yer altından gelen mineralli kaplıca suları ile romatizma ve eklem ağrıları gibi hastalıklar için yardımcı tedavi şekilleri belirleyerek dileyen misafirlere hizmet veriyor. Termal otellerin başında, İstanbul’a yaklaşık olarak iki saat uzaklıkta bulunan Yalova ve Bursa otellerinin pek çoğu her şey dahil konsept ile hizmet veriyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/termal-oteller linkini ziyaret edebilirsiniz.

Tatil Sepeti misafirlerine özel “Tatil destek paketi”
Tatilsepeti, ayrıca misafirleri için birbirinden ekonomik kampanya paketleri sunuyor.12 Ağustos 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tatilsepeti.com'dan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraatbankası POS‘larından yapılan 100 TL ve üzeri 15 taksitli işlemlerde geçerli Tatil Destek Paketi Kampanyası, Fiziki POS’lar ve sanal POS’larda otomatik olarak 3 ay erteleme kazandırıyor. Tatil Kredisi kullanılabilen oteller için detaylı bilgiye https://www.tatilsepeti.com/yurtici-oteller linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Axess’e özel 150 TL indirim fırsatı
Tatilsepeti.com, 4 Kasım 2020 – 30 Kasım 2020 tarihlerinde yapılan ilk 2.000 TL ve üzeri harcamaya Axess’e özel 150 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olmayı unutmayın. Axess 150 TL indirim fırsatı hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kampanya/axess-kampanyasilinkini ziyaret edebilirsiniz.

“Varınca Para” kampanyası
Tatil tercihlerinde misafirlerine ödeme kolaylığı sunan Tatilsepeti, “Varınca Para” kampanyasıyla 18 aya varan taksit imkanı sağlayarak misafirlerine, ödemeleri de tatille beraber başlatma seçeneği sunuyor. Yalnızca online yapılan rezervasyonlarda geçerli Varınca Para kampanyası, sadece kredi kartı ile yapılan rezervasyonlarda geçerli olup rezervasyonlarınız ile alakalı tüm ödeme süreçleri Tatilsepeti tarafından gerçekleştirilir. Kart bilgilerinin rezervasyon esnasında yalnızca Masterpass aracılığıyla doğrulama yapmak adına gerekliği olduğu kampanyada, tahsilat otele giriş gününde otomatik olarak yapılacaktır. Kampanya hakkında detaylı bilgiye https://www.tatilsepeti.com/kampanya/varinca-para#campaignConditions linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL