• Geri dön

  • 835 Görüntülenme

  • 162 Haber

  • 1.108 İşletme görüntülenme


Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından, tarih boyunca birçok medeniyete ev to yapan İstanbul'a ait görsellere yer vererek form 2 (iki) değerli “İstanbul Konulu Sürekli Posta Pulları” ve ilkgünfı zar 24 Kasım 2020 tarihinde tedavüle sunuldu.

24 Kasım 2020 tedavüle "50 Krş ve 6,5 TL bedelli" İstanbul Konulu Sürekli Posta Pulları "(36 x 52 mm boyutunda) ve söz konusu pula ait 9,00 TL bedelli ilkgün zarfı, www.filateli.gov.tr adresinde, filateli cep uygulamasında ve PTT iş yerlerinde satışa sunuldu.

Söz konusu filatelik ürün satışı ile aynı tarih "Değerli Kağıtlar Daire Başkanlığı Filateli ve Abone İşleri Şube Müdürlüğü Ulus / ANKARA" adresinde "İstanbul Konulu Sürekli Posta Pulları 24.11.2020 İSTANBUL" ibareli ilkgün damgası kullandırılmaya başlandı.

Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önleme ve kılatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 24 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulan ilkgün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay besleyici satın gönderildiğinde posta damgalı olarak gönderilebilecek.

Müşterilerin, tip filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürüne uygun olması halinde) ilkgün damgası ve posta damgası talepleri, 24 Kasım 2020 tarihi itibari ile 3 ay mektup PTT AŞ'ye iletildiği takdirde karşılanacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL