• Geri dön

  • 542 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.721 İşletme görüntülenme


Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, seyahat tutkunlarını şahane indirim fırsatları ile “Sihirli Cuma” alışverişine davet ediyor.

Birbirinden keyifli kayak otelleri, ruhunuz kadar bedeninizi de dinlendirebileceğiniz termal oteller ve daha fazlası erken rezervasyon fırsatları,26-29 Kasım aralığında gerçekleştirecek “Sihirli Cuma” indirimlerinde!

Dört mevsim ayrı doğal güzellikler sunan ülkemizde, her mevsim birbirinden eşsiz tatil seçenekleri mevcut. Sektör oyuncularından Tatilsepeti, bu eşsizliği deneyimlemek isteyen seyahat severlere “Sihirli Cuma” ile birbirinden avantajlı şahane indirim fırsatları sunuyor.

Koronavirüs önlemleri dahilinde güvenle tatil yapabilme alternatifleri sunan Tatilsepeti, Covid-19 salgını adına tedbir alan Bakanlık tarafından sertifikalı otellerinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Beyaza bir kaçamak
Kayseri’den Erzurum’a uzanan kış tatili rotasını Bursa, Kartepe, Bolu ve dahası İstanbul’un yanı başında konumlanan otellere kadar devam ettirmek mümkün. Marmara Bölgesi'ndeki bir diğer popüler kayak merkezi Kartepe, İstanbul'daki kayak tutkunlarının en uğrak noktası olup kış tatili severlerin vazgeçilmez noktalarından biri konumunda. Tatilsepeti’nin birbirinden eşsiz kış tatili otellerinde ister kış sporlarının adrenalini deneyimleyebilir, isterseniz sımsıcak şömine başında bir fincan kahvenin keyfini çıkarabilirsiniz. Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon gibi konaklama seçenekleri sunan otellerde küçük bir kaçamak yapıp bembeyaz karın keyfini yaşamak istiyorsanız, erken rezervasyon için harekete geçmenizin tam zamanı.
Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kayak-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Yer altından gelen sağlık
Sağlık turizmi için sıklıkla tercih edilen termal oteller de İstanbul yakınlarında konumlanan seçenekler arasında yer alıyor. Özellikle kış aylarında rahatlatıcı bir tatil için tercih edilen termal otellerde görevli sağlık koçları, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan yer altından gelen mineralli kaplıca suları ile romatizma ve eklem ağrıları gibi hastalıklar için yardımcı tedavi şekilleri belirleyerek dileyen misafirlere hizmet veriyor. Termal otellerin başında, İstanbul’a yaklaşık olarak iki saat uzaklıkta bulunan Yalova ve Bursa otellerinin pek çoğu her şey dahil konsept ile hizmet veriyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/termal-oteller linkini ziyaret edebilirsiniz.

Erken rezervasyon fırsatı
Yeni evlenecek çiftler için balayı otelleri, çocukları ile konforlu bir tatil yapmak isteyen aileler için çocuk dostu oteller, evcil hayvanlarından ayrılmak istemeyen tatil severler için evcil hayvan kabul eden oteller ve dahası erken rezervasyon fırsatları, Tatilsepeti ayrıcalıkları ile sizleri bekliyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/erken-rezervasyon-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.
Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL