• Geri dön

  • 307 Görüntülenme

  • 6 Haber

  • 583 İşletme görüntülenme


Küçük dokunuşlarla evinizde Sonbahar köşesi yaratın

Her sezonun beklentisi ve yarattığı heyecan farklıdır. Mevsim sonları ve başlangıçları için ise kararlar verdiğimiz hayatımızda değişimler yaptığımız dönemler diyebiliriz. Doğanın yaşadığı değişimlerin bizlere etkisi öyle kapsamlıdır ki ruh halimize, enerjimize, kıyafetlerimize ve en önemlisi yaşadığımız alanlara kadar uzanarak hayatımızın en içine yansır. Deluxe Deco evini yenilemek, dekorasyonunu değiştirmek isteyenler için Sonbahar’a özel öneriler sunuyor.

Her mevsim bir sanat eseri gibidir. Kış bir gravürü anımsatırken, ilkbahar sulu boya bir tablo gibi aydınlık renkleri bünyesinde barındırır, yaz ise yağlı boya bir tablo etkisiyle sıcaklığını bize yansıtır. Sonbahar bir sanat eseri olsa, tüm mevsimlerin birleştiği bir mozaik olurdu. Tüm mevsimlerden az biraz alan Sonbahar gibi bir mevsimi yaşadığımız için kendimizi şanslı hissetmeliyiz. Rengarenk yaz ayları geride kalıp sonbahar bütün ağırbaşlılığıyla kendini hissettirmeye başlamışken evler de bu güzel hazan mevsimine uyumlu bir dekorasyon ile yenileniyor.

Sonbahar renklerini evinize taşıyın..
Yapacağınız küçük ayrıntılar ve dokunuşlar ile evinizde sıcak tonlu, renkli bir alan yaratabilirsiniz. Dekorasyon seçimlerinizde; yaprak objeler, yeşil vazolar, bronz, turuncu, koyu gri, kahverengi, sarı ve kırmızı gibi mevsime özgü renklere daha fazla yer verebilirsiniz. Ev dekorasyonlarında en çok tercih edilen aksesuarların başında gelen mumluklardan Sonbahar’da daha çok kullanabilirsiniz. Bu sayede yaşam alanlarınızı çok daha romantik ve sıcak bir ortama dönüştürebilirsiniz. Aksesuarlara kendinizden de bir şeyler katarak dışarıdan topladığınız kurumuş dal ve yaprakları şık bir vazo ile birleştirebilirsiniz.

Deluxe Deco’nun “Sonbahar Dekorasyon Önerileri” sayesinde eviniz ile sonbaharın yalın ve ağırbaşlı görünümünü arasında eşsiz bir uyum yakalayabilir, doğanın huzur veren dinginliğini yaşam alanınızda hissedebilirsiniz.

http://www.deluxedeco.com.tr/
http://www.instagram.com/deluxedecotr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL