• Geri dön

  • 1.981 Görüntülenme

  • 208 Haber

  • 795 İşletme görüntülenme


SICAK BİR KIŞ İÇİN SEZONUN EN TREND DIŞ GİYİMLERİ BEYMEN’DE

BEYMEN, dünyaca ünlü markaların 2020-2021 Sonbahar / Kış koleksiyonlarındaki farklı renk, desen ve dokulardaki dış giyim seçenekleri ile erkeklerin dinamik ve güçlü siluetlerine eşlik ediyor.
Klasikten stilden ödün vermeyenler için yün ve kaşe zamansız palto ve kaban seçenekleri rafine siluetler sunuyor. Saint Laurent, Bottega Veneta, Tom Ford, Lardini, Alexander McQueen, Canali, Harris Wharf London, Beymen Collection’ın da aralarında yer aldığı pek çok marka, palto ve kabanlarıyla şehirli erkeklerin stilini tamamlıyor.

Kış soğuklarına meydan okuyan shearling’ler bu sezon da modern ve elegan duruşlarıyla erkek kombinlerine cool bir dokunuş katıyor. Dsquared2, Off-White, Academia, Beymen Collection’ın shearling detaylı montları sıcak renkleriyle de dikkat çekiyor.

Sonbahar Kış 20201 sezonunun gözdesi modüler montlar, işlevsel ve stil sahibi multi fonksiyonel tasarımlarıyla öne çıkıyor. Valentino, Givenchy, Neil Barrett, Academia modern ve yenilikçi modüler montları ile sezonda fark yaratıyor.

Puffer montlar farklı renk ve modelleri ile yeni sezonda da gardıroplarının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Dolce & Gabbana, Z Zegna, Stone Island, Moncler, Colmar, Canada Goose, The North Face puffer montları ile hafta sonu kombinlerini tamamlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL