• Geri dön

  • 332 Görüntülenme

  • 47 Haber

  • 911 İşletme görüntülenme


Birevim, birlikte tasarruf yapmanın yol haritasını çiziyor
Vatandaşlar bireysel tasarruflarıyla ev sahibi oluyor
Geliştirdiği inovatif ev alma yöntemleriyle sektöre farklı bir bakış açısıyla bakan Birevim, dar ve orta gelirli vatandaşların ev sahibi olmaları için çalışmaya tüm hızıyla devam ediyor. Geliştirdiği birbirinden spesifik programlarla vatandaşlar tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerinden yararlanmasının ötesinde Birevim; vatandaşların birlikte tasarruf ederek ev hayallerini gerçeğe çeviriyor.

Konut alma sektöründe yerli ve milli bir yöntem sunan Birevim, sektöre getirdiği yeniliklerle ev alma olgusunu bir hayalden öteye taşıyor. Birevim, müşteri odaklı yöntemleriyle ev sahibi olmak isteyen herkesi arzu ettikleri eve ulaştırmayı hedefliyor.

“Birlikte daha güçlü olacağımızın inancıyla yola çıktık”
Günümüzde ev sahibi olmanın gittikçe zorlaştığının farkındalığıyla Birevim, geliştirdiği birbirinden spesifik programlarla vatandaşların tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerinden yararlanmasının kapılarını açıyor. Vatandaşların almak istedikleri evi en ucuza mal edecekleri tasarrufa dayalı ev alma yöntemlerini geliştirdiklerini söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, “Tamamen müşteri odaklı bu yöntemle faiz, vade farkı ya da başka ek ödemeler olmadan ve isterseniz hiç peşinatsız ev sahibi olabilirsiniz. Yine yöntemimiz sayesinde 480 kişiye kadar tasarruf programlarına girerek küçük taksitlerle hayal ettiğiniz konutun sahibi olabilirsiniz. Birevim’in oluşturduğu tasarrufa dayalı ev alma yöntemleri sayesinde borcunuzu kısa sürede bitirirsiniz” dedi.

Birevim’in tasarrufla faizsiz modelinde oluşan tüm faydanın tekrar tasarruf sahiplerine döndüğünü belirten Çiftçi, “Örneğin, 200 bin TL değerinde bir ev sahibi olmak isteyen kişi 10 yıl kredi kullandığı zaman neredeyse ekstra 300 bin TL fazladan faiz ödemesi yaparken toplam ödemesi 500 bin TL seviyelerinde oluyor. Ayrıca kredi kullanılması durumunda 4.000 TL’nin üzerinde aylık taksitler ödemek zorunda kalıyor. Birevim’in tasarrufa dayalı faizsiz modelinde ise 200 bin TL değerinde bir ev için hiç fark ve faiz ödenmezken aylık taksitler peşinat verilmediği takdirde 120 kişilik tasarruf programında 1.666 TL oluyor. Kişi evini Birevim modeliyle hem uygun taksitlerle alırken hem de hiç faiz veya vade farkı ödemiyor” dedi. Bu gelişmeler çerçevesinde tasarrufa dayalı faizsiz ev alım sektörünün sürekli büyüdüğünün altını çizen Çiftçi, konut alımında faizlerin son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkmasının tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sektörünün gelişimini tetiklediğini aktardı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL