• Geri dön

  • 495 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 1.997 İşletme görüntülenme


Bayramda Giovane Gentile şıklığı

Şıklık ve rahatlıktan vazgeçemeyen erkeklerin ilk tercihi Giovane Gentile, Ramazan Bayramı alışverişinin de ilk durağı oluyor. Pantolondan gömleğe, t-shirtten takım elbiseye, ayakkabıdan aksesuara kadar geniş ürün yelpazesiyle erkeklere seslenen Giovane Gentile, bayram şıklığınızın ismi oluyor.


Kalite ve özgün tasarımları bir arada sunan Giovane Gentile, bayram şıklığınızın da ismi oluyor.

Pantolondan gömleğe, t-shirtten takım elbiseye kadar geniş ürün yelpazesi ile bayram alışverişinize ortak olan Giovane Gentile, ürünlerindeki fonksiyonel özelliklerin yanında uygun fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Aksesuarlarıyla da adından söz ettiren Giovane Gentile, mendil, kravat, şal, kemer, gözlük vb. aksesuarlarıyla Ramazan Bayramı alışverişinizi tek bir noktadan yapmanızı sağlıyor.

Giovane Gentile, Ramazan alışverişlerinin en keyiflisini yaşamak isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor.


Mağazalar için iletişim: http://bit.ly/2A5SUjr
Giovane Gentile Hakkında Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Giovane Gentile Limited Edition markasına entegre Giovane G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, tüm mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır. Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL