• Geri dön

  • 256 Görüntülenme

  • 60 Haber

  • 94 İşletme görüntülenme


Karcher Buharlı Temizlik Makineleri

evinde kusursuz hijyen arayanların olmazsa olmazı

Değişim her alanda hızlı bir şekilde kendini gösteriyor. Ev temizliğine bakış açımız da bunlardan biri. Artık temizlik sonrası her yerin mis gibi kokması, ışıl ışıl olmasından öte, evimizde gerçek anlamda hijyen sağlayıp sağlayamadığımız konusu önem kazandı. Üstelik sadece hijyenle de sınırlı kalmıyor yeni temizlik anlayışımız; kimyasal malzemelerden uzak, dolayısıyla sağlıklı ve çevreye zarar vermeyen… İşte tam da bu noktada buharlı temizlik makineleri evlerimizde sağlamak istediğimiz sağlıklı hijyen ve temizliğin “olmazsa olmaz”ı oldu.

Özellikle son bir yılda hayatımızda çok şey hızla değişti. Ev temizliğine bakış açımız da bunlardan biri. Artık temizlik sonrası her yerin mis gibi kokması, ışıl ışıl olmasından öte, evimizde gerçek anlamda hijyen sağlayıp sağlayamadığımız konusu önem kazandı. Üstelik sadece hijyenle de sınırlı kalmıyor yeni temizlik anlayışımız; kimyasal malzemelerden uzak, dolayısıyla sağlıklı ve çevreye zarar vermeyen… İşte tam da bu noktada buharlı temizlik makineleri evlerimizde sağlamak istediğimiz sağlıklı hijyen ve temizliğin “olmazsa olmaz”ı oldu. İnovatif ürünleri ile temizlik teknolojilerinde trendleri belirleyen Karcher da Karcher SC Serisi Buharlı Temizlik Makineleri ile şimdi temizlikten çok daha fazlasını sunuyor.

Buharla temizliğin geniş uygulama alanlarını keşfedin!
Dünyada ve Türkiye’de temizlik teknolojilerinin öncüsü Alman devi Kärcher’ın Türkiye Pazarlama Yöneticisi Kübra Gegin’in verdiği bilgilere göre, buharlı temizlik makineleri mükemmel performansları sayesinde bakterilerin yüzde 99.99’unu öldürüyor. “Yüzeyler, çıplak gözle pürüzsüz ve temiz görünseler bile, mikroskop altında incelendiğinde insan vücuduna zararlı milyonlarca bakterilerin varlığı görülür. ATCC laboratuvarlarında yapılan test sonuçlarına göre, Kärcher buharlı temizlik makinelerinin, yüksek ısıdaki buhar basıncıyla alerjen ve mikropların yüzde 99.99'unu öldürdüğü kanıtlanmıştır” diyen Gegin hiçbir kimyasala ihtiyaç duyulmadan, sadece su kullanarak yapılan buharlı temizliğin, temizlik esnasında da insan sağlığını koruduğunu vurguladı.

Yüzde 80'e kadar su tasarrufu sağlıyor
Evinde kusursuz temizliğin huzuru ve keyfini yaşamak isteyenlerin gözdesi haline gelen buharlı temizlik makinelerinin mutfak, banyo, zemin temizliği ve hatta ütüde bile inanılmaz sonuçlar sunduğunu söyleyen Kübra Gegin şu bilgileri verdi: “Kärcher SC Serisi Buharlı Temizlik Makineleri, evinizde ve tüm yaşam alanlarınızda buharın gücünü keşfederken, sağladığı mükemmel hijyenle kendinizi ve sevdiklerinizi koruyabilmenize imkan tanıyor. Buharlı temizlik taş seramik, PVC ve laminant kaplama tüm zeminlerde maksimum hijyen sağlamanın en kolay ve etkili yöntemi. Mutfaktaki ocak, fırın, aspiratör, tezgah ve daha pek çok alanda buharın gücü ile zorlu kirlerin üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz.”

Banyonuzda duvar döşemeleri ve fayanslar, cam ve ayna yüzeyler, pencereler, armatürler, duş kabinleri, derz araları ve girintileri dahi Kärcher SC Serisi Buharlı Temizlik Makineleri ile detaylı ve derinlemesine temizlemek mümkün. Uygun aparatlar yardımı ile halı ve koltuklarınızı temizleyebilir, perdelerinizin kırışıklığını dahi açabilirsiniz. Kärcher SC Serisi Buharlı temizlik makineleri sayesinde yüzde 80'e kadar su tasarrufu sağlanırken sadece 1 lt su ile yaklaşık ortalama 75m² alanı temizlemek mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL