• Geri dön

  • 1.731 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 995 İşletme görüntülenme


Siz nereye sağlıklı içecek ve yiyecekleriniz oraya! Shake’N Take Joy ve Foodie ile yeni yılda da sağlıklı içecek ve yiyecekleriniz gittiğiniz her yerde sizinle!

Shake’N Take Joy kişisel blender ile yeni yılda bağışıklığınızı kuvvetlendirme zamanı!

Sağlıklı detoks içeceklerinden, leziz meyve kokteyllerine, smoothie’lerden buzlu kahvelere kadar birçok farklı lezzet hazırlayabileceğiniz Shake’N Take Joy, yeni yılda da her an yanınızda.

Özel paslanmaz çelik bıçaklarıyla buz kırabilme imkanı sunan Arzum Shake’N Take Joy,570 ve 400 ml kapasiteli BPA içermeyen karıştırma şişelerinin yanı sıra 180ml kapasiteli öğütücüsüyle kendi kahvenizi ve baharatınızı öğütme fırsatı sunuyor.

Yeni yılda herkesin zevkine göre bir renk seçeneği sunan Shake’N Take Joy, damlamayı önleyen içme kapağı, ergonomik tasarımı ve taşıma halkası sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Toprak, okyanus, nar, gün batımı ve dreamline renk alternatifleriyle kendine hayran bırakan Shake’N Take Joy, sevdiklerinizi yeni yılda mutlu etmenin en kolay yolu.

Arzum Shake’N Take Joy Fiyat: 559,90

Arzum Foodie, yeni yılda da yanınızda!

İnovatif ürünleriyle pratik çözümler üreten Arzum, elektrikli modern sefer tası Foodie ile günlük beslenme programınızı aksatmadan, yeni yılda da sağlıklı ve hijyenik beslenmenizi sağlıyor.
Türkiye’de bir ilk olan Foodie Elektrikli Sefer Tası, sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirenlerin vaz geçilmezi olacak. Evdeki lezzetli yemeklerinizi Foodie ile okula, ofise, gittiğiniz her yere kolaylıkla taşıyabilir,20 dakikada ısıtıp yemeğinizi istediğiniz yerde yiyebilirsiniz. Dilerseniz buharda pirinç pilavı pişirebilir ya da yumurtanızı kolaylıkla haşlayabilirsiniz! Yeni yıla sağlıklı bir başlangıç yapmak için ihtiyacınız olan tek şey Arzum Foodie!

Kompakt yapısıyla ergonomik ve şık bir tasarıma sahip elektrikli sefer tası, ihtiyacınıza göre tek veya çift katmanlı olarak kullanım imkanı sunuyor. Foodie'nin paslanmaz çelik yemek kapları kolaylıkla temizlenebiliyor. Vakum aparatı sayesinde uzun süreli tazelik sağlayan sefer tası, çevre dostu taşıma çantasıyla kullanım ve taşıma kolaylığı da sağlıyor.

Yeni yılın ilk dakikalarını kutlarken Foodie ile sevdiklerinize hediyeniz sağlık olsun!

Arzum Foodie Modern Sefer Tası Fiyat: 629,90 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL