• Geri dön

  • 1.710 Görüntülenme

  • 232 Haber

  • 998 İşletme görüntülenme


Arzum OKKA Minio, tek seferde 4 fincana kadar ağır ateşte, ideal kıvamda pişen bol köpüklü Türk kahvesi deneyimini yılbaşı sofralarınıza taşımaya hazır!

Ödüllü Arzum OKKA Minio, uzun ve tatlı sohbetlerin vazgeçilmezi olan Türk kahvesi ile yeni yıl kutlamalarını daha keyifli bir hale getiriyor. Arzum OKKA Minio, yılbaşı gecesinde kahveniz hazır olduğunda sesli ve ışıklı uyarı sistemi ile sizi bilgilendiriyor, akıllı pişirme sensörü sayesinde taşma yapmıyor ve ağır ateşte, ideal kıvamda, bol köpüklü Türk kahvesi keyfi sunuyor.

Hediye tercihinizi Arzum OKKA Minio’dan yana kullanın, sevdiklerinizi mutlu edin!

Yeni yıl hediye alternatifleri arasında da bir numarada olan Arzum OKKA Minio, sevdiklerinizin yıl boyunca her Türk kahvesi keyfinde sizi hatırlamasını sağlayacak. Tasarımıyla mutfaklarda, iş yerlerinde daha az yer kaplayan, dilenen her yere kolayca taşınabilen Arzum OKKA Minio; herkesin zevkine göre 9 farklı renk alternatifi sunuyor. Arzum OKKA Minio, patentli su geçirmez teknolojisi ve yıkanabilir cezve özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Sevdiklerinizin favori OKKA Minio rengini seçerek hediyenizi alın ve yeni yılda mutlu başlangıçlar yapmalarını sağlayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL