• Geri dön

  • 444 Görüntülenme

  • 34 Haber

  • 2.040 İşletme görüntülenme


Yenilikçi, bağımsız, minimal
Vücut şeklinizle mükemmel uyum sağlayan Nirvana ile sabah yorgunluğuna son

Günlük yaşamın yorucu olmasından da kaynaklı boyun ve baş çevresi, sırt ve göğüs bölgesinin yanı sıra bel ağrıları gibi vücudun her yerinde gelişebilecek kas ağrıları oluşur. Bu bilinçle Bambi mühendisleri tarafından geliştirilen Nirvana Yatak, bireylerin yaşam kalitesini artırmanın ötesinde tasarımında kullanılan double pocket system ile kullanıcısının omurga şeklinin doğru pozisyonda kalmasını sağlıyor.


Kaliteli bir uyku için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Nirvana Yatak ile omurga sağlığınızı korumaya devam ediyor.

Teknoloji tasarıma kodlanıyor…
Tasarımında kullanılan double pocket system ile omurganın doğru pozisyonda kalmasını sağlayan Nirvana, sabah yorgunluğunun oluşumuna engel oluyor. HyperSoft sünger kullanarak doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun yolunu açan Nirvana Yatak, omurga destek süngeriyle de kolayca kullanıcısının beden şekline uyum sağlıyor. Tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi, bağımsız hareket eden yayları sayesinde vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi, bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor.

Editöre Not: Nirvana Yatak, 2.381 TL (150x200 cm.) fiyatıyla satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL