• Geri dön

  • 239 Görüntülenme

  • 176 Haber

  • 37 İşletme görüntülenme


Lüleburgaz Belediyesi’nin haftalık pandemi raporu

Lüleburgaz Belediyesi’nin her hafta vatandaşa duyurduğu “Haftalık Pandemi” raporu açıklandı. Buna göre 14-18 Aralık tarihlerinde 20 aileye daha nakdi destekte bulundu. Belediye bunun yanı sıra geçen hafta 197 iş yerinde denetim gerçekleştirdi.

Korona virüs salgınının başladığı ilk günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşının yanında olmaya devam eden Lüleburgaz Belediyesi’nin haftalık pandemi raporu yayınlandı.

20 aileye daha destek

Salgının ilk çıktığı günden bugüne kadar 700’den fazla aileye nakdi destekte bulunan, bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara evde temizlik ve sıcak yemek uygulaması başlatan Lüleburgaz Belediyesi, 14 ile 18 Aralık tarihleri arasında 20 aileye daha nakdi destekte bulundu.

13 bin 320 maske kullanıldı

Tüm bunların yanı sıra Temizlik ve Çevre Müdürlüğü ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta korona virüs önlemleri kapsamında 227 litre dezenfektan kullandı. Bunlarla birlikte gerek belediye personeline gerekse de pazar yerlerinde vatandaşlara toplam 13 bin 320 adet maske dağıtıldı. Bunlarla birlikte Temizlik ve Çevre Müdürlüğü personeli kent genelindeki 2 bin 440 adet çöp konteynerini dezenfekte etti.

197 iş yerine denetim

Öte yandan Zabıta Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarına sıkı bir şekilde devam etti. Ekipler kent genelinde rutin faaliyetlerinin yanı sıra 197 adet iş yerine de korona virüs denetimi gerçekleştirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL