• Geri dön

  • 2.713 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 57 İşletme görüntülenme


Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarzı temsil eden markası Divanev, 2021 yılına büyük hedeflerle giriyor. 2020 yılsonu itibarıyla 75 bayilik sözleşmesi yapan Divanev, 2021’de ise 30 ilde 101 yeni mağaza daha açarak yükselişine devam edecek.

“İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı” fikrinden yola çıkan Divanev, Türkiye’nin her ilinde mağazalaşma hedefiyle büyümesini sürdürüyor. Bu yıl birçok sektörü olduğu gibi mobilya sektörünü ciddi şekilde etkileyen pandemiye rağmen hedeflerine emin adımlarla yürüyen Divanev, 2020 yılsonu itibarıyla 20 ilde 35 mağazasıyla tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Divanev’in 2021 hedefinde ise 30 yeni ilde 101 mağaza açmak var.

Divanev üretim tesislerini de güçlendiriyor
Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, şunları söyledi: “Ülkemizde ilk vakaların görülmesinin ardından alınan önlemler çerçevesinde mağazalarımız bir süre kapalı kaldı. Bu süreçte bizde yeni iş modellerine yöneldik. Sadece Divanev markamız için değil Yataş Bedding ve Enza Home için de telefonla sipariş dönemini başlattık. Bu sürece tüketiciler kısa sürede uyum sağladı ve ‘Görmeden, dokunmadan mobilya alınır mı?’ algısını kırmayı başardık. Şimdi müşterilerimiz mağazalarımızdan alışveriş etmeyi sürdürüyor ama telefonla siparişe hala ilgi var. Ancak en büyük hedefimiz müşterilerimizle birebir buluştuğumuz mağaza sayımızı artırmak. Koltuk takımından yemek odasına, bazadan yatağa, yatak odasından genç odasına birbirinden şık koleksiyonlarıyla kısa sürede tüketicilerin beğenisini kazanan Divanev için 2020 yılında 75 bayilik sözleşmesi imzaladık. Divanev mağazalarının toplam sayısını 2021 yılında yeni açacağımız mağazalarla 136’ya ulaştıracağız. Mağaza sayısı arttıkça yatırımların da artması şart. Bu nedenle Divanev için 2021’de üretim tesislerimizi önümüzdeki 5 yılın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde güçlendirmeyi hedefliyoruz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL