• Geri dön

  • 1.588 Görüntülenme

  • 186 Haber

  • 113 İşletme görüntülenme


YENİ YILIN TÜM RENKLERİ BİLKENT CENTER’DA

2021’i heyecan ve umutla karşılamaya sayılı günler kala Bilkent Center, ışıl ışıl yeni yıl konsepti ile fark yaratıyor.

Yeni yıl heyecanını doyasıya yaşatan Bilkent Center, 2021 yılını ziyaretçileri ile kutlamaya hazır. Yeni Yıl Alışveriş ve Tasarım Günleri ile 17-30 Ocak tarihlerinde misafirlerini ağırlayan Bilkent Center’da birbirinden keyifli stantlar ziyaretçilerini bekliyor. Yeni yıl için sevdiklerine farklı, tasarım ürün hediye almak isteyenlerin uğrak noktası Alışveriş ve Tasarım Günleri’nde, yılbaşı kapı süslerinden, tasarım takılara birçok farklı ve el emeği ürün yer alıyor. Yeni yıl ruhunu yansıtan ambiyansı ile dikkat çeken Bilkent Center, fotoğraf çekimleri için hazırladığı özel alanlar ile de unutulmaz karelere ev sahipliği yaparken farklı alanlarında konumlandırılan yılbaşı konseptli dekorlar yeni yıl ruhunun tüm heyecanını doyasıya yaşamanıza olanak sağlıyor.

Düzenlediği yeni yıl kampanyası ile de ziyaretçilerini gülümseten Bilkent Center’da yeni yıl alışverişi yapan kazanıyor. 12.00-19.00 saatleri arasında yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlere hediye çeki veriliyor. Toplamda 200 TL ve üzeri alışverişlerin fiş ya da faturasını danışmaya beyan eden ziyaretçiler, farklı mağazalarda harcayabilecekleri 20 TL, 30 TL, 50 TL, 75 TL, 80 TL, 100 TL değerinde hediye çeki kazanma şansına sahip oluyor. 15 Aralık-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan kampanyada kazanılan çekler 4 Ocak tarihine kadar kullanılabiliyor.

Sanata ve sanatçıya verdiği destek ile dikkat çeken Bilkent Center, sergiden konsere, festivalden tiyatroya sanatın her alanında sayısız etkinliğe ev sahipliği yapmaya 2021 yılında da devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL