• Geri dön

  • 611 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.724 İşletme görüntülenme


2020 yılının yorgunluğunu üzerinizden atmaya hazır olun! Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, zorlu geçen bir yılı geride bırakıp yeni yılı umutla karşılamak adına misafirlerine evlerinin konforunda, birbirinden avantajlı tatil önerileri sunuyor.

Sektör oyuncularından Tatilsepeti, yeni yılı şehirden uzaklaşmadan doğanın eşsiz serüvenini deneyimleyerek karşılamak isteyenlere, koronavirüs önlemleri kapsamında Sapanca, Ağva, Şile, Polonezköy, Bolu, Yalova, Bursa, Kocaeli, Balıkesir ve dahası İstanbul’a yakın birbirinden eşsiz seçenekler sunuyor.

Siz de, yeni senenin ilk günlerini sokağa çıkmadan doğa ile iç içe geçirmek isteyenlerdenseniz, Tatilsepeti’nin birbirinden avantajlı indirim seçenekleri hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/yurtici-oteller?ara=oda:2;tarih:31.12.2020,04.01.2021;kampanya:3 linkini ziyaret edebilirsiniz.

4 gece kal 3 gece fiyatı öde
31 Aralık Perşembe giriş, 4 Aralık Pazartesi çıkış yaparak yeni yıl ruhunu doğa ile baş başa geçirmek isteyen tatil severleri Covid-19 önlemi alan otellere davet eden Tatilsepeti, aynı zamanda 4 gece kal 3 gece fiyatı öde imkanı sunuyor. Detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/ucretsiz-gecelemeli-oteller linkini ziyaret edebilirsiniz.

“Varınca Para” kampanyası
Tatil tercihlerinde misafirlerine ödeme kolaylığı sunan Tatilsepeti, “Varınca Para” kampanyasıyla, ödemeleri de tatille beraber başlatma seçeneği sunuyor. Yalnızca online yapılan rezervasyonlarda geçerli Varınca Para kampanyası, sadece kredi kartı ile yapılan rezervasyonlarda geçerli olup rezervasyonlarınız ile alakalı tüm ödeme süreçleri Tatilsepeti tarafından gerçekleştirilir. Kampanya hakkında detaylı bilgiye https://www.tatilsepeti.com/kampanya/varinca-para#campaignConditions linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL