• Geri dön

  • 334 Görüntülenme

  • 23 Haber

  • 277 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin Teknoloji Devleri Rusya’ya Çıkarma Yapmaya Hazırlanıyor
Dünyanın en büyük bilişim fuarı “CEBIT Rusya” ya açılıyor. Bilişim dünyasında donanım, yazılım ve hizmet alanlarında son teknolojilerin Moskova’da sergileneceği CEBIT RUSYA, 19-21 Mart 2019 tarihleri arasında Avrupa'nın en büyük teknoloji parkı Skolkovo Teknopark'ta düzenlenecek. Uluslararası teknoloji şirketlerinin Rusya’da buluşacağına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, “CEBIT RUSYA, Türkiye’deki bilişim sektörünü ileriye taşıyacak pek çok yeni fırsat sunacak” dedi.

Bilişim ve yazılım teknolojisi alanındaki son teknolojilerin buluşma noktası CEBIT, uluslararası teknoloji ve telekomünikasyon devlerini Moskova’da bir araya getirmeye hazırlanıyor. Hannover, Bangkok ve Sydney’den sonra gelecek yıl ilk defa düzenlenecek CEBIT RUSYA’da nesnelerin interneti, yapay zeka ve kripto para gibi bilişim teknolojisindeki son trendler ele alınacak. Mobil çözümlerden geleceğin teknolojilerine, güvenlik çözümlerinden insansız sistemlere kadar üst düzey temalar 19-21 Mart 2019 tarihleri arasında CEBIT RUSYA’da buluşacak. 

Rusya’nın bilişim alanındaki potansiyelinin, Türkiye için yeni iş fırsatları sağladığına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi:

“Bilişim sektörünün dünya ölçeğindeki gelişimi dikkate alındığında, küresel rekabette stratejik unsurlardan birinin yazılım teknolojisindeki gelişmeler olduğunu net bir şekilde görülecektir. Geçtiğimiz yıl bilişim teknolojilerinin gelişimine 200 milyar ruble ayıran Rusya bu alanda yıldızı parlayan ülkelerin başında geliyor. Uluslararası teknoloji şirketlerinin Rusya’daki yatırımlara ilgisi büyük. CEBIT RUSYA yeni gelişen pazarlara ulaşma ve yeni işbirlikleri noktasında Türkiye’deki teknoloji şirketlerine de önemli fırsatlar sunacak” dedi. 

Türkiye’nin dış ticaretteki etkinliğinin artırılması noktasında bilişim teknolojilerinin, yeni yatırımcı ve müşteriyle buluşmasının önemine dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi: 

“Türkiye’deki teknoloji şirketleri Start Up seviyesinden en tepeye kadar, farklı segmentlerde gelişimlerini sürdürüyor. Yurtiçindeki pazar doygunluğunu aşmanın yolu uluslararası yatırımcı ve müşterilerle buluşmaktan geçiyor. Türkiye gelişmiş mühendislik becerileriyle, bu potansiyeli sağlam işbirliklerine çevirebilir. Gelecek yıl ilk defa düzenlenecek olan CEBIT RUSYA, Türkiye’nin bilişim sektörünü ileriye taşıyan imkânlar sunacak.Telekomünikasyondan finansa, eğitimden sağlığa, enerjiden inşaata birçok sektörün ihtiyacı olan ürün ve uygulama CEBIT RUSYA’da sergilenecek. Fuarda, Türkiye’nin teknoloji ihracatında öne çıkan pek çok pazardan önemli konukları olacak. Ziyaretçilerin birçoğu uzman katılımcı ve satın alma heyetlerinden oluşacak, böylece destekleyici programlarla katılımcı ve ziyaretçilerimiz yeni iş bağlantıları kurma, bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda önemli fırsatlar bulacak. B2B görüşmeleri yoluyla, Türkiye’den firmaları uluslararası delegeler ve alım heyetleriyle bir araya getireceğiz”

Dijital dünyanın en büyük buluşmalarından biri.
Dünyanın en büyük teknoloji buluşmalarından biri olması beklenen CEBIT RUSYA, veri merkezi ve altyapıları, bulut bilişimi, bilgi teknolojileri güvenliği, ERP teknolojileri, dijital sinyal, perakende teknolojileri, mobil çözümler, büyük veri ve veri analizi, tüketici elektroniği, e-devlet, akıllı şehirler, veri analizi ve dijitalleşme,dijital dönüşüm ve insansı robotlar gibi geleceğin teknolojilerini iş dünyası çözümleriyle buluşturacak.

Sunum, atölye çalışması ve seminerin düzenleneceği fuarda; bilişim teknolojilerinin yanı sıra 3D, akıllı mobil çözümler de dâhil olmak üzere, akıllı ağ yönetim ve idaresi, trafik planlaması ve lojistik, sağlık yönetimi gibi yaşamın her alanından konu ve çözüm önerileri de ele alınacak. “CEBIT RUSYA” tüm CEBIT fuarları gibi birbirinden renkli etkinlikleri ile de tam bir bilişim festivali havasında gerçekleştirilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL