• Geri dön

  • 312 Görüntülenme

  • 29 Haber

  • 232 İşletme görüntülenme


İstanbul Maratonu’nda Otizmli Çocuklara Büyük Destek!
Adımlar Otizmli Çocuklara Umut Olmak İçin!
Otizmli Can, Tohum Otizm Vakfı ile adımlarını otizme dikkat çekmek için attı!
Tohum Otizm Vakfı gönüllü koşucuları, otizmli çocuklara eğitim desteği için Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda koştu. 11 Kasım 2018 Pazar Günü 40. Kez gerçekleşen, Türkiye'de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda tüm koşucular, otizme dikkat çekebilmek ve otizmli çocukların bağımsız, özgür bireyler olarak yaşayabilmeleri için koşarak destek oldular.

Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan Vodafone 40. İstanbul Maratonu, 11 Kasım Pazar günü gerçekleşti! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gerçekleşen maraton koşusu 42K, 15K, 10K ve Halk Koşusu olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlendi. Tohum Otizm Vakfı, her seviye için farklı parkurların bulunduğu Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda; otizme dikkat çekmek ve Tohum Otizm Vakfı’nda okuyan otizmli çocuklara eğitim desteği sağlamak için gönüllü koşucusuyla yer aldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen 40. İstanbul Maratonu’nda, Allianz Partners, Anel Grup, Asseco, Avivasa, Carrefoursa, Çırağan Kempinski, Çiğli Fen Lisesi, Detay Güvenlik, Flo, Flormar, Garanti Faktoring, Garanti Yatırım, Gayrettepe Rotaract, Gitti Gidiyor, Hız Yayınları, İstanbul Bariatrics, İşnet, Keystone Internatioal Schools, Mapfre, Maslak Rotaract, Megaradar, Nart Sigorta, Oakley, Pirelli, Promoteon, Tırsan, Tur Assist, Ul Labarotuar, Unico Sigorta, YEPUD, YKK Metal ve Plastik firmalarının kurumsal koşucularının yanı sıra bireysel koşucuların da dahil olduğu yaklaşık 800 kişi, Tohum Otizm Vakfı ile birlikte otizmli çocukların eğitim burs fonu için koştu.

Otizmin bilinen tek tedavisinin erken tanı ile yoğun ve sürekli eğitim olduğuna dikkat çeken Tohum Otizm Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer “Bugün dünyada her 68 çocuktan 1’i otizm riski ile doğuyor. Bu rakam her yıl artış eğilimi gösteriyor. Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda koşarak hem otizm konusunda farkındalık yaratan hem de otizmli çocuklarımızın eğitimi için bağış toplayan tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Bağış toplama kampanyasının devam edeceği 25 Kasım tarihine kadar gönüllülerimize bağış desteği bekliyoruz.” dedi.

Otizmli Can, Tohum Otizm Vakfı ile adımlarını otizme dikkat çekmek için attı!
42 kilometre koşan ilk otizmli olarak yeni bir rekora imza atan dünyanın ilk otizmli Iron Man unvanlı sporcusu Can Demirci, Tohum Otizm Vakfı ile adımlarını otizme dikkat çekmek için attı!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL