• Geri dön

  • 407 Görüntülenme

  • 43 Haber

  • 465 İşletme görüntülenme


Dedeman Hotels & Resorts International; bu sene 14 Mayıs’ta kutlanacak Anneler Günü’nde misafirlerini güne özel fırsatlarla karşılayacak. Üzerimizdeki emeği sonsuz olan ve varlığıyla hayatlarımıza daima ışık tutan tüm annelere kendilerini özel hissedecekleri unutulmaz bir gün tasarlayan Dedeman Hotels & Resorts International, Dedeman İstanbul ve Dedeman Bostancı otellerinde annelere eşsiz bir deneyim sunacak.

Anneler Günü yemeğinde seçkin lezzetler, şık bir atmosferle buluşuyor
Dedeman Hotels & Resorts International, bu sene eşsiz bir Anneler Günü yemeği hayal eden anneleri, Dedeman İstanbul ve Dedeman Bostancı’nın şık ve konforlu otel restoranlarında sunacağı seçkin lezzetleri, aileleriyle beraber keyifli sohbetler eşliğinde deneyimlemeye çağırıyor. Türk ve uluslararası mutfakların seçkin tatlarının Dedeman farkıyla bir araya geleceği zengin yemekler, iki otelde de Anneler Günü’nde annelere özel %30 indirim ile sunuluyor.

Anneler, Dedeman Bostancı'nın Sağlık Kulübü fırsatlarıyla yenilenecek
Anneler Günü’nde kıymetli annelerimizi, bedenlerini ve ruhlarını yenilemek için Dedeman Sağlık Kulübü’ne çağıran Dedeman Bostancı İstanbul Hotel & Convention Center, anneleri kulüp kapsamında fitness merkezleri, sauna alanları, yüzme havuzları, masaj seçenekleri gibi olanaklarıyla %20 indirim ile ağırlayacak.

Bambaşka anılar için annelere özel konaklama ayrıcalığı
Dedeman İstanbul Hotel & Convention Center’ın, Anneler Günü’ne özel sürprizleri restoran ve sağlık kulübü fırsatlarıyla sınırlı kalmıyor. Annelerin bambaşka bir gün yaşaması için oda tipi yükseltme hizmetini fiyat farksız bir şekilde sunacak olan Dedeman Bostancı, tüm anneleri gün boyunca çok mutlu hissedecekleri, yüksek standartlarda bir konaklama deneyimine davet ediyor.

Eşsiz bir Anneler Günü deneyimine dair detaylı bilgiye Dedeman İstanbul için (0212) 337 45 00, Dedeman Bostancı için ise (0216) 469 66 00 iletişim telefonlarından ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL