• Geri dön

  • 117 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 66 İşletme görüntülenme


Zamanda yolculuğa çıkaran ve 70'lerin kaykay kültürünün yüksek enerjisini günümüze taşıyan Floyd’un valiz modelleri sadece Boyner’de seyahat tutkunlarıyla buluşuyor. Dayanıklı olduğu kadar renkli ve modern tasarımlarıyla da sevilen Floyd, keyifli rotalara eşlik ediyor.

Dünya markalarının Türkiye’deki buluşma noktası Boyner, seçkisine valiz ve seyahat çantası markası Floyd’u ekledi. Özellikle renkli ve canlı tasarımlara sahip Floyd’un valiz modelleri dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor.

Seyahatleri Renklendiren Canlı Tasarımlar

Yaz tatili hazırlıkları başlarken konforlu bir valizle yolculuklarını keyifli hale getirmek isteyenler için Floyd, iki farklı boy seçeneği ile öne çıkıyor. Gezginlerin favorisi olmaya aday markanın mavi, turuncu, gold, yeşil, mor gibi çarpıcı renklerle tasarlanan valizleri seyahat deneyimlerine eğlence katıyor.

Eşyaları düzenli tutmayı sağlayan iç tasarımı, yüksek kaliteli malzeme kullanımı ile dayanıklı kasası ve ergonomik tekerlek yapısı sayesinde tüm geziler Floyd ile renkli hale geliyor.

Floyd’un dayanıklı ve modern valizleri ile tanışmak isteyenler, Boyner Cadde ve Boyner İstinyePark İstanbul’u, boyner.com.tr’yi, Boyner uygulamasını ve Boyner Now’ı ziyaret edebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL