• Geri dön

  • 88 Görüntülenme

  • 126 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, altın ve pırlantadan oluşan göz alıcı tasarımları ile 2024 düğün sezonuna damgasını vuracak.

Mücevherin öncü markası Ariş Pırlanta, hayatınızın en mutlu gününü pırlantanın eşsiz ışıltısıyla taçlandırıyor. Mutlu birlikteliğinizin o en özel günü olan düğününüzde, size benzersiz seçenekler sunan Ariş’in tasarımları ile ışıldayacaksınız.

Pırlantanın sonsuz ışığı

Bir ömür mutluluğa adım attığınız düğün gününüzde pırlantanın sonsuz ışığıyla göz kamaştıracaksınız. Ariş’in olağanüstü işçiliği ve tasarımlarıyla herkesi kendine hayran bırakan pırlantalı bileklik, gerdanlık, küpe, kolye ve yüzükler ile hayatınızın en özel “evet” ini derken ışıltınız ile herkesi büyüleyeceksiniz. Ariş Pırlanta, göz alıcı evlilik koleksiyonundaki altın tasarımlar, inci yüzükler ve düğün setlerinden alyanslara uzanan takılarıyla gelin ve damatlara sayısız seçenekler sunuyor.

Pırlanta gerdanlıklar gelinliğinizi tamamlayacak

Zarif gelinlere en yakışan takı olan gerdanlıklar, Ariş’in zarif ve ışıltılı pırlantalardan ürettiği modellerle gelinliklerin tamamlayıcısı olacak. Şık ve özel olarak tasarlanan bu gerdanlık modelleriyle düğün günlerinde ışıldayacak olan gelinler tüm dikkatleri üzerlerinde toplayacaklar.

Evlilik andı alyansı ile aşkınız ölümsüzleşsin

Aşkınız evlilik alyansınızda yazan bir yeminle sonsuza kadar uzanacak. Beraberliğinize duygu ve anlam yükleyen Ariş’in bir çift pırlantalı evlilik andı alyans modeli ile aşkınız ölümsüzleşecek.

Düğün gününüzde en güzel prenses siz olacaksınız,

Ariş Pırlanta’nın özel olarak pırlantalardan tasarladığı baş tacı ile peri masallarındaki gibi kendi düğününüzün prensesi olacaksınız. Gelinliğin en güzel parçası olan pırlanta taçlar, zarif ve estetik tasarımları ile bu sezonun gelinlerine masallardaki gibi büyülü bir güzellik katacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL