• Geri dön

  • 126 Görüntülenme

  • 223 Haber

  • 898 İşletme görüntülenme


Yenilikçi ve sofistike tasarım anlayışını NetWork'ün dinamik dünyası ile birleştiren Nur Bilen Yavuzer X NetWork Kapsül Koleksiyonu, bu yaz plaj modasını yeniden tanımlıyor.

Koleksiyon, Nur Bilen Yavuzer'in benzersiz estetiği ile şekillenen, zamansız renk paleti ve zarif tasarımlarıyla öne çıkıyor. Klasik siyah, vizon ve beyaz tonlarındaki plaj giysileri; bluz, pantolon, mayo, bikini ve plaj elbisesi gibi çeşitlerle yaz gardıroplarına sofistike bir dokunuş katıyor.

Koleksiyonun öne çıkan parçalarından örme triko takımlar, plaj elbiseleri ve ışıltı detaylı bikini ve mayolar plajda ve havuz başında şıklık ile konforu bir arada sunuyor. Mayo ve bikinilerde, Nur Bilen Yavuzer’in minimalist çizgisiyle tasarlanmış, vücudu mükemmel şekilde saran kesimler dikkat çekiyor. Plaj stilinin tamamlayıcısı terlikler, farklı modellerdeki hasır çanta ve clutchlar ve deniz kabuklu küpeler ise minimal zarafeti destekliyor.

Nur Bilen Yavuzer'in tasarım felsefesinin ve NetWork'ün kalite anlayışının bir araya geldiği bu koleksiyonu incelmek ve yazın plaj şıklığını yakalamak için siz de NetWork mağazalarına ve NetWork Online adresine davetlisiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL