• Geri dön

  • 140 Görüntülenme

  • 348 Haber

  • 62 İşletme görüntülenme


Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yazlık evlerimizdeki hazırlara da başlıyoruz.

Hem güzel tasarımlı hem de fonksiyonel dekorasyon önerileri mi arıyorsunuz? Divanev, modernlik ve sadeliği konfor ve fonksiyonellikle buluşturan ürünleriyle yazlık evleriniz için ilham verici fikirler sunuyor.

Yaz ayları deyince birçoğumuzun aklına gelen ilk şeylerden biri sevdiklerimizle akşamları yazlık evlerimizde geçirdiğimiz keyifli vakitlerdir. Divanev’in konforlu, ilham verici ve kullanışlı yazlık evlere özel dekorasyon önerileri sizlerle.

Divanev ile salonlarınıza fonksiyonellik ve konfor katın!

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yazlık evlerimizde vakit geçirmeye hazırlanıyoruz. Yazlık evlerin kalbi olan salonlar, hem aile ve arkadaş buluşmalarında hem de yatıya misafir ağırladığımızda evin merkezi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle kalabalık gruplar ağırlarken, salondaki mobilyaların ek bir yatağa dönüşme fonksiyonuna sahip olması da en önemli önceliklerden biri oluyor. Bu nedenle hem estetik hem de kullanışlı mobilyalar seçmemiz ferah ve geniş bir salon yaratmak için önemli. Yazlık evlerde salonlar genellikle kışlık evlere göre daha küçük metrekarelere sahip olsa da bu, ferah bir oturma alanı yaratmamızın önünde engel oluşturmamalı. Kullanışlı ve açık renk mobilya seçimi ile küçük alanlardan bile maksimum faydayı sağlayabilir, ferah bir salon tasarlayarak sevdiklerimizle salonlarımızda keyifli vakit geçirebiliriz.

Salonun ölçüsüne uygun olarak seçilen tekli berjerler ile tamamlanan köşe koltuklar, sıcak ve samimi bir ortam yaratarak salon dekorasyonunu büyük ölçüde tamamlamanızı sağlıyor.

Divanev’in Fresno, Arina ve Helis Köşe Koltuk Takımları, hem geniş oturma alanları sunuyor hem de yatak fonksiyonu ile misafirlere rahat bir uyku imkanı tanıyor. Ayrıca Ester Koltuk Takımı’nın depolama alanına sahip, sandıklı ve yatak olabilen 2’li ve tekli koltuk seçenekleri de köşe koltuk kullanımına bir alternatif çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Bir salon için koltuk takımı her ne kadar önemliyse sehpaları da unutmamak gerek. Hem renk uyumu hem de tamamlayıcılığı açısından orta sehpalar, salonumuzun geniş ve kullanışlı görünmesinde büyük önem taşıyor. Morel orta sehpa hem depolama alanı sunan fonksiyonel üst tabla uygulaması hem de hareket mekanizmalı masa tablası ile fonksiyonelliği ön plana çıkarıyor. Biraz daha canlı renklerle dekorasyonumuzu tamamlamayı tercih edersek Divanev’in yeni Flores ve Piola sehpa serileri yazlık evimiz için ideal bir çözüm olacaktır.

Açık Renklerin Gücü: Yatak Odanızda Genişlik ve Huzur Hissi Yaratın

Yaz aylarında yatak odaları en çok zaman geçirdiğimiz yerler olmasa da rahatlatıcı bir iç mekan görüntüsü için yatak odası dekorasyonunu dikkatlice yapmak gerekiyor. Ferah ve huzur dolu bir yatak odasında dinlenerek geçirdiğimiz bir gecenin sonunda güne zinde başlamamız için odanın dekorasyonu kadar düzeni de büyük önem taşıyor.

Yatak odalarında tercih edeceğimiz açık renk duvarlar ile hem ferah hem de geniş görünümlü bir oda yaratabiliriz. Yatak odamızın duvarları beyaz tonlarındaysa perdelerimizi yeşil, mint ve turkuaz gibi yaz renklerinden seçebiliriz. Hatta yatağımızın etrafına yerleştireceğimiz açık renkteki aksesuarlarla iç açıcı bir görünüm de elde edebiliriz. Bunların dışında da yatak başlığını da açık renk ahşap, beyaz ve açık gri tonlarında tercih ederek duvarlarla uyumlu ferah bir yatak odası dekorasyonuna ulaşabiliriz. Divanev’in Morel serisi, beyaz ve ahşap renkleri ile yazlık evler için sade ve kullanışlı bir çözüm sunuyor. Daha küçük ölçüye sahip 3 kapaklı dolap seçeneği de sunan Morel serisi yazlık evler için iyi bir alternatif olabilir. Yatak odasında biraz daha nostaljik ve vintage tarza yakın bir dekorasyon için Helis metal karyolayı da tercih edebiliriz.

Kışlık evlere göre daha küçük ölçüye sahip olan yatak odalarında özellikle bazalı yataklar tercih etmek odanın fonksiyonel kullanımı ve eşyaların yerleştirilmesi açısından doğru bir tercih olacaktır. Bu açıdan sade tasarımı ve açık meşe renk kombinasyonu ile dingin bir atmosfer yaratan Rio serisini tercih edebiliriz. Üstelik köşe dolap alternatifleri ile de hem kendi odamız hem de misafir odası için fonksiyonel bir depolama çözümü sunuyor.

Ayrıca Visera Genç Odası krem, açık meşe ve keten görünümü ile hem ferah hem de kullanışlı yatak odalarına ulaşmamızı kolaylaştırır.

Divanev’le yaz aylarında mutfaklarınıza ferah ve fonksiyonel dokunuş getirin!

Yazlık evlerde genellikle büyük ölçüye sahip masalar kullanmak çok mümkün olmayabiliyor. Hatta neredeyse birçok yazlık evde Amerikan mutfak olduğu için salonla ortak kullanılabilecek çözümlere yönelmek zorunda kalınabiliyor. Bu sebeple açılabilir, yuvarlak formlu veya küçük ölçüye sahip masalar ihtiyaca daha iyi bir çözüm sunuyor.

Divanev’in yalın ve modernliği odağına alarak ürettiği Lavern Mutfak Takımı, açılabilir masa özelliği ile opsiyonel bir kullanım sunarak bize daha fazla alan ve esneklik sağlıyor. Masif meşe görünümlü masa tablası ile uyumlu masif ayaklar serinin bütünlüğünü yansıtırken yazlık evler için olmazsa olmaz fonksiyonelliği ve estetiği bir arada sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL