RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ÜMRANİYE Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1.Her türlü restoran, kafe, lokanta, pastane ve ekmek fırını gibi tesisleri kurmak, işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve bu gibi yerlerin ihtiyaçlarını karşılamak. 2.Her türlü gıda ve yemek üretimi yapmak, üretilen yemeklerinservis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve Tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak, yemek üretim tesisleri kurmak0kurulu olanları devir almak