ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / SARIYER Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1-Her çeşit canlı hayvan alımı, satımı, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü eti yenebilir, canlı hayvanların usul ve esaslar dahilinde kesimi yapmak. 2-sığır Koyun keçi vb.hayvanların kesimi ve kesim sırasında etlerin işlenmesi 3-Hayvancılıkla ilgili belediyelere teklifler vermek ve ihalelere girmek 4-Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. 5- Her türlü besihane, kuluçhane, kesimhane, derihane, tabakhane, hayvani yağ eritme tesisi, buzhane ve soğukhava tesisleri, mezbaha, kiralayabilir ve işletebilir