ALUMINDS MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ

YENİŞEHİR MAH. OSMANLI BUL. AEROPARK SİT. A BLOK NO:11A İÇ KAPI NO:28 PENDİK - PENDİK / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 12.05.2025 13:49:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : ALUMINDS MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 2 Mayıs 2025 Cuma
  • Sermaye : 50.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - PENDİK VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 0682017146
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1080110
  • Oda Sicil Numarası : 1581162
  • NACE Kodu : 711210
  • Mersis No : 0068201714600001
  • E-Tebligat Adresi : 25797-13935-82881
  • İşletme Adresi : YENİŞEHİR MAH. OSMANLI BUL. AEROPARK SİT. A BLOK NO:11A İÇ KAPI NO:28 PENDİK İSTANBUL TÜRKİYE
  • İlçe /İl : PENDİK / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK Meslek grubunda, PENDİK / İSTANBUL Bölgesinde Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
1. Yurt içi ve yurtdışında resmi veya özel tüzel kişilere, gerçek kişilere ve onlara ait teşebbüs, işletme ve fabrika gibi yerlere mühendislik, yatırım ve yönetim konularında danışmanlık yapmak. Adı geçen yerlere mühendislik hizmeti ve teknik eğitimler vermek.
2. Bu danışmanlık ve mühendislik hizmetleri için karakterizasyon, analiz ve ölçüm cihazları temin etmek ve kullanmak. Bu tip cihazlar için yurtiçi ve yurtdışı temsilcilikler almak, ithalat-ihracatını yapmak ve satışını gerçekleştirmek.
3. Makine, Otomotiv, Havacılık-Uzay, Elektronik, Enerji ve Savunma Sanayiine yönelik ileri teknolojili malzeme (Metal ve alaşımları, seramik vb) geliştirmesi ve üretimi,
4. Metal (demir-çelik, demir dışı alaşımlar), cam-seramik konularında araştırma-geliştirme ve üretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, alternatif malzemelerin bulunması, geliştirilmesi ve kullanımı konusunda çalışmalar yapılması,
5. Metal, Makine, Enerji, Çimento sanayileri başta olmak üzere her türlü sanayinin ihtiyacı olan makine, ekipman ve hizmet için uluslararası işbirliği yapabilir, yabancı firmalardan temsilcilik, distribütörlük vb. haklar alabilir ve benzer hakları verebilir.
6. Bilgisayar destekli hesaplama ve simülasyon ile proses ve malzeme tasarımı ve üretimi yapabilir.
7. Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve ticaretini yapmak.
8. Yukarıda bahsi geçen ileri teknolojilere sahip madde, malzeme ve benzerlerini üretimi için her türlü üretim malzemesinin, makinanın ve benzerlerinin alınması, satılması, yurtiçi ve dışında ticaretinin yapılması.
9. Yukarıda bahsi geçen konularda her türlü danışmanlık hizmet ve benzeri çalışmaların yapılması.
10. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir. ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit, kat irtifakı ve kast mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve
tasarrufları gerçekleştirebilir.
11. Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dışından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Şirketin sahip olduğu her türlü menkul ve gayrimenkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbaştan üzerinde gerek namına gerekse üçüncü şahıs ve tüzel kişiler namina teminat, kefalet, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karşılık ipotek veya rehin alabilir borçlarının teminatı olarak veya üçüncü şahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir.
12. Şirket konusu işlerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge, alameti farika gibi sinai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulunmak. Ayrıca, yukarıda ki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir.
13. Şirket gayelerinin oluşmasını teminen kısa, orta ve uzun vadeli istikrazlar akdedebilir, aval ve kefalet kredileri temin edebilir. Şirketin kuracağı tesisleri için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumlarıyla yerli ve yabancı kuruluş ve işletmelerden temin edebilir.
14. Şirket konusuyla ilgili mamullerin depolanması, nakli, satışı için gerekli her türlü makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.
15. Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, bayilik, distribütörlük alabilir ve verebilir.
16. Şirket konusuyla ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ileride kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir. Şirket konularıyla iştigal eden firmaları ve ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin, hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir veya satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir.
17. Şirket gayesine faydalı olmak şartıyla ve aracılık yapmamak kaydıyla şirket konusuna bağlı olmaksızın özel hukuk, kamu hukuku tüzel kişiler tarafından ihraç olunan ve olunacak hisse senetleri, tahviller. intifa senetleri ve kuponları gibi kıymetleri satın alabilir, devralabilir, teminat gösterebilir, kabul edebilir.
18.Konusu ile ilgili hammadde, yan madde, yan mamul ve mamul maddeleri satın alabilir, ithal, ihraç ve sair suretle tedarik edebilir, bunları kısmen veya tamamen işletebilir.
19. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir.
20. Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.
21. Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurtdışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir. 22.Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir.
23. Konusu ile ilgili fason işçilik yapabilir, yaptırabilir.
24. Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar, sergi ve panayırlara iştirak edebilir. Şirket, yukarıda belirtilen amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için;

a) Konusu ile ilgili Ticari, mali, hukuki girişimlerde bulunur,
b) ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaret yapar, resmi ve özel satın alma komisyonlarına, ihalelere iştirak eder, taahhütlerde bulunur, taahhütler kabul eder,
c) Aracılık yapmamak şartıyla ve konusu ile ilgili olarak yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği ve ortaklık anlaşmaları yapar, kurulmuş olan şirketlere iştirak eder veya yeniden şirketler kurar,
d) Yerli, yabancı hakiki ve hükmi şahıs ve firmalardan temsilcilik, acentelik, distribütörlük alır, yerli ve yabancı kişi ve kuruluşlara temsilcilik, acentelik, distribütörlük verir,
e) Şirket yazılım proje araştırma geliştirme, şubeler açar, mevcut şirketlere ortak olur veya yeni şirketler kurar, araştırma geliştirme birim ve merkezleri oluşturur.
f) Konusu ile ilgili;
Tesisler, atölyeler, soğuk hava depoları, Laboratuvar, fabrikalar, depolar kurar, inşa eder, kiralar, satın alır, satar, faaliyeti ile ilgili sıhhi ve normal niteliklere sahip ürün ve malları taşımaya mahsus olanlar dahil her nevi taşıt ve nakil nitelikli araçları alır, satar, kiraya verir, kiralar,
g) Şirket faaliyeti ile ilgili olarak Yurt dışı ve yurt içinde kişi ve kuruluşlarla kısa, orta ve uzun vadeli finansal kredi alma ve istikraz sözleşmeleri akdeder,
h) Şirket borç ve alacakları ile ilgili üçüncü şahısların menkul mal ve nakil vasıtaları üzerinde şirket lehine ve aleyhinde teminat, rehin ve ipotek dahil olmak üzere ayni haklar iktisap, tesis ve fek eder,
ı) Her türlü Nakil vasıtası, menkul, gayrimenkul, satın alır, satar, kiralar, kiraya verir, devralır, devreder, gerek kendi, gerekse üçüncü şahısların menkul ve gayrimenkulleri üzerinde ve nakil vasıtaları üzerinde şirket lehine ve aleyhinde rehin ve ipotek dahil olmak üzere her çeşit ayni haklar iktisap, tesis ve fek eder,
k) Faaliyeti ile ilgili gerekli her türlü tasarrufta bulunur, ruhsat, imtiyaz, lisans, patent, ihtira beratı, marka, model, know how anlaşmaları yapar, tescil ettirir, satın alır, satar, devralır, devreder, kiralar, kiraya verir, intifa ve irtifak hakları tanır.
l-) Şirket Araştırma geliştirme proje, Laboratuvar faaliyetleri için Teknoparklarda kuluçka merkezleri ile şube açar, mevcut şirketlere ortak olur, veya yeni şirketler kurar, Araştırma Geliştirme Merkezleri oluşturur Araştırma geliştirme merkezleri ile laboratuvar ve test deney birimleri oluşturur, yapar ve yaptırır .
m-) Yurt içinde ve yurt dışında yatırım teşvikleri ile yatırım araçları hakkında piyasa araştırması, fizibilite, etüt, tasarım, analiz çalışması, mühendislik ve proje geliştirme, gibi alanlarda yatırım ve danışmanlık hizmetleri ile her türlü kontrol, organizasyon ve uygulama hizmetlerini yapmak, yaptırmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.
n-) Yurt içinde veya yurt dışında yerleşik banka, kredi müesseseleri veya firmalarından teminatlı veya teminatsız, kısa, orta veya uzun vadeli krediler almak, her türlü kredi sözleşme sini imzalamak, üçüncü kişi lehine garanti, teminat vermek ve bu amaçlar için ipotek vermek, tüm varlıkları, taşınır ve/veya taşınmazlar üzerinde rehin kurmak veya her türlü takyidat kurulmasına izin vermek
o- ) Sirket konusu dahilinde faaliyet gösterecek olan yerli veya yabancı gerçek ve/veya tüzel kişiler ile mühendislik, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek
p-) Şirketin alacaklarını teminat altına alabilmek için ipotek, rehin ve kefalet almak, diğer her türlü teminatı almak, bunları fek etmek;
Sirket alacaklarını teminen ticari işletme ve/veya ekipman rehni tesis etmek
r-) Şirketin amaçlarının gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve bunlar üzerinde ayni veya sahsı her türlü hakları tesis etmek, ipotek almak, ipotek vermek ve ipotekleri fek etmek;
Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis etmek;
her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her türlü muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
ALUMINDS MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL