İşletme Konusu : 1) Her türlü lokanta restorant cafe gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurmak işletmek, kiralamak kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezarvasyon ve organizasyon işleri yapmak, 2)Her türlü deniz ürünleri, tabldot yemek üretimi ve üretilenyemeklerin servis hizmetlerini pazarlamasını ve dağıtımını yapmak ve yaptırmak, 3)Gıda maddeleri ile ilgili canlı hayvan et sakatat etten mamul yiyecekler süt ve sütten mamul yiyecekler bitkisel yağlar ve yağlı tohumların alım ve satım, 4)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük kapılmak, 5)Konusu ile ilgili her türlü ihracat ve ithalat yapmak,