Ekmek, un ve unlu mamuller alanlarında EKMEK, UN VE UNLU MAMÜLLER meslek grubunda SERİK/ANTALYA Bölgesinde Kahvaltılık tahıl ürünleri ile diğer taneli tahıl ürünlerinin imalatı (buğday, yulaf, mısır, çavdar vb. ezmeleri ile mısır gevreği ve patlamış mısır dahil) gibi konularda faaliyet göstermektedir.
İştigal Konusu:
HER TÜRLÜ KONSERVE, SALÇA,SİRKE,TUZ, ŞEKER, UN, NİŞASTA, KEPEK, PİRİNÇ, BAHARAT ÇEŞİTLERİ, SAHLEP, CEVİZ, FINDIK, FISTIK, YAĞLI TOHUMLAR TAZE VE KURUTULMUŞ SEBZE VE MEYVALAR, NARENCİYE UN VE UNLU MAMÜL ÜRETİMİNDE KULLANILAN HAM VE YARI MAMÜL MADDELER ÇİKOTALA VE ÇEŞİTLERİ, GLİKOZ, MARMELAT ÇEŞİTLERİ, REÇELLER VE ÇEŞİTLERİ, BİTKİSEL VE HAYVANSAL YAĞLAR, KATI VE SIVI YAĞLAR, SÜT VE SÜT MAMÜLLERİ, BALIK VE BALIK MAMÜLLERİ, BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ CANLI HAYVAN VE BUNLARDAN ÜRETİLEN MAMÜLLERİN TOPTAN VE PERAKENDE ALIM SATIMI VE PAZARLAMASINI YAPMAKANA SÖLEŞMEDEKİ DİĞER HUSUSLAR