RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / FATİH Bölgesinde Ciğer, kokoreç, köfte ve kebapçıların faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1. Her türlü beyaz ve kırmızı et mamulleri ile kebapçılık faaliyetleri yürütmek, her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesislerkurmak, kurulu olanları devir almak. Her türlü restoran, kahvehane, kafe, çay bahçeler kafeterya, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2. Hayvanlardan elde edilen et mamullerinin (Salam, sucuk, pastırma, sosis) üretimi, işlenmesi, alımı, satımı, ithali veihracatını yapmak. Et ve et mamullerinin üretimi ile ilgili entegre tesisler kurmak, her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, .