RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, SANCAKTEPE / İSTANBUL Bölgesinde Döner, ciğer, kokoreç, köfte ve kebapçıların faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil; imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
1. Her türlü et ve et ürünleri, tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.
2. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.
3. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
4. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.
5. Turizme yönelik otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.
6. Şirket her türlü lokanta, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.
7. Lokanta işletmeciliği ile ilgili her türlü makine, teçhizat, araç, gereç ve malzemeyi almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithal ve ihraç etmek.
8. Şirket konusuyla ilgili olarak her türlü marka, patent, know-how, lisans, ihtira beratı gibi sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, kullanabilir, devredebilir, lisans verebilir.
9. Şirket konusuyla ilgili olarak her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralayabilir, kirayaverebilir ve bu ipotekleri fek edebilir.
10. Her türlü yemek, pasta, börek, tatlı, içecek ve benzeri gıda maddelerinin üretimi, alımı, satımı, dağıtımı ve pazarlamasını yapmak.