BOSTANCI MAYOR SANAT ATÖLYESİ VE KAFE TİCARETİ LİMİTED ŞİRKETİ

BOSTANCI MAH. PROF.DR. KEMAL AKGÜDER CAD. NO:2A KADIKÖY - KADIKÖY / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 14.07.2025 05:18:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : BOSTANCI MAYOR SANAT ATÖLYESİ VE KAFE TİCARETİ LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : ORTAK SAYISI BİRDEN FAZLA LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 23 Haziran 2025 Pazartesi
  • Sermaye : 1.500.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ERENKÖY VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 1810906484
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1087219
  • Oda Sicil Numarası : 1588217
  • NACE Kodu : 900401
  • Mersis No : 0181090648400001
  • E-Tebligat Adresi : 25909-81851-53905
  • İşletme Adresi : BOSTANCI MAH. PROF.DR. KEMAL AKGÜDER CAD. NO:2A KADIKÖY PK: 34744 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34744
  • İlçe /İl : KADIKÖY / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA Meslek grubunda, KADIKÖY / İSTANBUL Bölgesinde Sanat tesislerinin ve alanlarının (mekanlarının) işletilmesi konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin amacı;
görsel sanatlar, sahne sanatları, el sanatları ve tasarım gibi yaratıcı üretim alanlarını desteklemek amacıyla kurulan bir sanat atölyesi çatısı altında, aynı zamanda yiyecek ve içecek hizmetleri sunarak sosyokültürel etkileşimi artırmak;
bu kapsamda sanatsever bireyleri bir araya getiren bir Sanat Atölyesi Ve Kafesi işletmektir.
Bu amaç doğrultusunda şirketin faaliyet konuları şunlardır:
1. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterilen, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. Her türlü davet organizasyonları düzenlemek. Her türlü biletli biletsiz organizasyonlar düzenlemek bunlara ilişkin aracılık hizmetleri vermek. Tüm bu organizasyonları düzenlerken ilgili mercilerden izin almak koşulu ile alkollü içecek veya alkolsüz içecek satışı yapmak.
2. Her türlü Yiyecek ve içecek sunumları yapmak. Dünya mutfağı yiyecek ve içecek satışı yapmak. Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Her türlü sanatsal yapımı üretmek, ürettiği sanatsal yapımlarını çoğaltmak, kayıt etmek, yayınlamak, pazarlamak.
3. Her türlü sanat, film ve sahne gösterilerini elektronik ortamlara aktarmak, aktardığı ortamları satmak, kiraya vermek, alım satımını yapmak, ihraç etmek dâhil ve harici ticaretini yapmak, Elektronik ortamlara aktarılmış üçüncü şahıslara ait olanları almak, satmak, ithal etmek, ihraç etmek toptan perakende ticaretini yapmak.
4. İştigal konusu ile ilgili gerekli teknoloji, teçhizat, makine, taşıt vb. araçların alınmasını, satılmasını, kurulmasını, kiralanmasını ve nakil işlemlerini gerçekleştirmek.
5.Tiyatrolar kurabilir, tiyatro grupları oluşturabilir, tiyatro gösterilerinde bulunabilir, yurt içi ve yurt dışı tiyatro gruplarıyla çalışabilir, yine yurt içi ve yurt dışında gösteriler düzenleyebilir. Tiyatro ile ilgili tüm işlemleri, teknolojik ve bilimsel gelişmeyle ortaya çıkacak tüm etkinlik, makine, edevat teçhizat, tekniği, tek uygulamaları yapabilir, bunların dahili ve harici ticaretini yapabilir.
6.Kültür sanat dalında her türlü etkinliklerde bulunmak, bu alanda bilimsel araştırmalar yapmak, yurt içi ve yurt dışında sanatsal ve kültürel iletişim kurmak, ülkenin bilimsel sanatsal ve kültürel değer ve birikimlerini yurtiçi ve yurtdışında tanıtmak için turistik etkinliklerinin dahili ve harici ticaretini yapmak.
7.Konusu ile ilgili kitap, dergi, broşür, ansiklopedi, gazete gibi süreli ve süresiz her türlü yayın çıkarma, bunların başımının ve dağıtımının yapılması, her cins kağıt alımı ithal ve ihracı ile matbaa makineleri ve teçhizatları alım şatımı ithalat ve ihracatını yapmak.
8.Tiyatro, Film, Sanat ve Kültür etkinlikleri hakkında yurt içi ve yurt dışı kurslar, toplantılar, seminerler düzenlemek, düzenlenmiş olanlara katılabilirler.
9.Klasik Türk ve batı müziği. oda müziği, modern müzik, pop müziği, halk müziği, toplulukları oluşturur, korolara gerekli ses düzeninin alım, satım ithalat ve ihracatını yapmak. Oluşturduğu topluluklarla her türlü gösteri ve sahne icrası yapmak, yaptırmak diğer gruplara gösteri düzenlemek.
10. Sinema, video, film ve gösteriler düzenler, salonlar açar, işletir, kiralar, açılmış salonları kiralayabilir kendi nam ve hesabına işletebilir ışık ses ve slayt gösterileri düzenler, kurslar açar açılmış kurslara katılır. Bu konuda her türlü malzeme kostüm ve makinelerin alım satım ithalat ve ihracatını yapar.
11.Amacı doğrultusunda ulusal uluslararası yarışmalar düzenler. Düzenlenenlere girer, ortak olur.
12. Film çekimi ile video kasetlerinin telif haklarının satın alınması film ve video kasetlerinin telif işletme haklarının devredilmesi satılması yurt içi ve yurt dışında pazarlanmasını yapar.
13.Yasalar çerçevesinde yurt içi ve yurt dışında her türlü bilimsel sanatsal ve kültürel yarışma düzenleyebilir ödüller dağıtabilir uluslararası sanat geceleri konferanslar paneller sempozyumlar kollekyumlar anma törenleri seminerler kurslar eğitim çalışmaları yapabilir bu etkinlikler için her türlü parasal ve yasal etkinlikleri kullanır.
14.Ortak çalışanlarının toplumsal kültürel ve parasal gereksinimlerini karşılayabilmek için gerekli her türlü işletme kurumu kurabilir işletebilir kiraya verebilir kiralayabilir ortak işletmeler kurabilir.
15.Amacı doğrultusunda Afiş pankart serigrafi seri el ilanları takvim ajanda çıkartmak etiket ambalaj kartvizit davetiye bastırmak, almak ve alanı bunların malzemelerinin hazırlanmasını yapmak.
16. İştigal konusu ile ilgili gerekli teknoloji, teçhizat, makine, taşıt vb. araçların alınmasını, satılmasını, kurulmasını, kiralanmasını ve nakil işlemlerini gerçekleştirmek.
17. İştigal konusu ile ilgili, kurulmuş veya kurulacak aynı sanayi ve ticaret veya serbest bölgelerinde yer alan şirketlerle işbirliği yapmak ve şirketin menfaatine olacak şekilde yerli ve yabancı şirketlerle ortaklık kurmak. Bu amaçla şirket, bu yerlerde bürolar, ofisler açabilir. Yerli ve yabancı firmalara bayilik, temsilcilik, distribütörlük verebilir. Aynı şekilde diğer firma ve kuruluşlardan bayilik, temsilcilik, distribütörlük alabilir.
Yukarıdaki maddelerde konusu geçen her türlü fiiliyat için aşağıdaki bentlerden şirket yararına kullanılabilir.
a- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerine irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu dairelerinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon, imar planı, iskan ve muamele işlerini yapabilir.
b- Şirket, iktisadi maksat ve mevzuuna giren işleri gerçekleştirmek için yerli ve yabancı her türlü gerçek ve tüzel kişiyle ortaklıklar kurabilir, kurulmuş şirketlere katılabilir. Şirket yerli ve yabancı şirketlerin hisse senetlerini, tahvillerini, her türlü menkul kıymetlerini alabilir, satabilir, rehin almak, fek etmek ve şirket konusundan mütevellit borçlar için gayrimenkul rehini verebilir.
e- Şirket faaliyetinin devamlılığını sağlamak için yurt içinde ve yurt dışında şubeler, temsilcilikler ve atölyeler açmak ve gerektiğinde şirket menfaatleri gereği, başka şirketlerle ortak olabilir veya şirke ortak alabilir. Yurt içinde ve yurt dışında iş yerleri kiralayabilir, satın alabilir ve kiraya verebilir.
f- Şirket kullanmak amacıyla uzman ve danışman istihdam edebilir.
g- Şirket konusu ile ilgili sanatkârlar, mühendislik, müşavirlik, distribütörlük, mümessillik hizmetleri alabilir ve gerektiğinde bu hizmetleri dışarıya verebilir.
h- Konusu ile ilgili yurt içi ve özel ihalelere katılabilir, taahhüde girebilir, teklif verebilir, teminat yatırabilir ve iş alabilir.
i- Konusu ile ilgili araştırma, ürün geliştirme etüt üretim yönlendirme, planlama ve müşavirlik yapmak.
j- Şirket konusu ile ilgili olmak üzere yukarıda yer alan tüm işler için izin alınması gereken işlemler ilgili mercilerden izin alınarak yapılacaktır.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
BOSTANCI MAYOR SANAT ATÖLYESİ VE KAFE TİCARETİ LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL