RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / SARIYER Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1-Dünya ve Anadolu mutfağından menüler belirleyerek, yiyecek üretimi yapmak, işyerinde veya iş yeri dışında servis hizmetleri yaparak, restoran işletmeciliği yapmak. 2-Şirket kendi üretimini yaptığı ve dışardan hazır olarak satın aldığı yiyecek ve içeklerin satışını, servisini yapmak kafeterya işletmeciliği yapmak. 3-Alkollü ve alkolsüz içecek alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlaması ve servisini yapmak.ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işle r