İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, ŞİŞLİ / İSTANBUL Bölgesinde İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır:
1.Her türlü yazılım, teknoloji ve ürün geliştirmek, bunlara ait mobil uygulamalarını geliştirmek, almak, satmak, pazarlamak, ithalat ve ihracatını yapmak, bunlarla ilgili teknik servis ve müşteri hizmetleri vermek.
2.Sermaye piyasası ve bankacılık alanlarında çalışan şirketlere altyapı hizmeti geliştirmek, bunları işletmek, satmak veya kiralamak
3.E-ticaret platformları geliştirmek, açmak ve işletmek,
4.Donanım hizmetleri, yer sağlayıcı hizmetleri, internet hizmetleri danışmanlık hizmetleri vermek.
5.İzne tabi olunmaması ya da iznin alınması koşulu ile kripto varlıklara ve bunların çıkarıldığı ağlara yönelik olarak teknoloji ve yazılım geliştirmek, akıllı sözleşme ve token geliştirmek ve bunları ihraç etmek,
6.Bilgi işlem ve veri merkezleri kurmak, bu merkezlerin yurtiçi ve yurtdışı veri şebekeleri ile irtibatını sağlamak, Veri ve veri altyapısı hazırlamak,
7.Bu alanlarda danışmanlık faaliyeti, proje hizmeti, destek hizmetlerinde bulunmak
Şirket, amacını gerçekleştirmek için;
1. Şirket taşınır veya taşınmaz mallar edinebilir veya kiralayabilir, gerektiğinde bunları satabilir veya kiraya verebilir.
2. Şirket iştigal konusuna giren bilcümle patent, proje, ihtira beratı, know - how, lisans ve benzeri fikri haklan iktisap edebilir. Bu hakları yurtiçi ve yurtdışı gerçek ve tüzel kişilere yürürlükteki mevzuata uygun olacak şekilde satabilir veya dilediği şekilde ve koşullarda kullanabilir ve kullandırabilir.
3. Amaç ve konusu ile ilgili olarak hak ve alacaklarını veya yükümlülük ve borçlarının temini, tahsili ve ödenmesi için mevduat toplamaya ve mevzuatın imkan verdiği haller hariç olmak üzere ödünç para vermeye müncer olmamak şartıyla ipotek, rehin ve diğer teminatlar karşısında veya teminatsız ödünç, ayni teminat ve şahsi teminat alabilir veya verebilir, bunlarla ilgili olarak tapuda, vergi dairelerinde ve benzeri kamu ve özel kuruluşlar nezdinde tescil, terkin ve diğer bütün işlemleri yapabilir.
4. Amaç ve konu ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, icabında alabilir, satabilir, kiraya verebilir, haciz ve ipotek koyabilir ve bunları kaldırabilir.
5. Mevzuat çerçevesinde basın, radyo, televizyon ve diğer yollardan yararlanılarak şirketin faaliyetlerine tanıtıcı ilan ve reklamlar yapabilir, yaptırabilir.
6. Amaç ve konu ile ilgili olarak teşvik alabilir ve konuyla ilgili bilfiil teminatlar alabilir ve verebilir, sınai ve ticari teşebbüslere katılabilir, şirketler kurabilir, kurulmuş şirketlere ortak olabilir, herhangi bir şirketi bünyesine alabilir, mevzuat hükümleri dahilinde konusu ile ilgili yerli ve yabancı sermaye ile işbirliği yapabilir, yerli ve yabancı aynı ve nakdi sermaye ithal edebilir, yerli ve yabancı firmalara lisans ihtira beratı, imtiyaz hakkı, marka patent tescil gibi hakları alabilir ve satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.
7. Sermaye piyasası araçlarına, nakit, değerli maden ve emtialara yatırım yapabilir. Yurt içinde ve yurt dışında kurulu şirketler tarafından ihraç edilmiş bulunan her türlü tahvil, finansman bonosu, intifa senedi, kar ve zarar ortaklığı belgeleri, borç ve irat senetleri ile devlet ve diğer kamu tüzel kişilerince ihraç edilmiş bulunan tahviller, bonolar ve hazine bonoları, yatırım fonlarınca ihraç edilen katılına belgeleri ve diğer her türlü menkul kıymeti satın alabilir.
8. Şirket doğrudan ve dolaylı olarak Sermaye Piyasası Kanunu ve ikincil mevzuattaki izin ve kısıtlamalara tabi olacak şekilde şirketlere iştirak edebilir, iştirak ettiği şirketlerin kuruluş, sermaye artışı veya tahvil ihracı hallerinde bunların neticelerinin ihraç eden şirketlere veya alıcılara ve/veya kamu kurum ve kuruluşlarına tekeffülü, her tür garanti verilmesi ve değerlerinin korunmasını sağlayacak işlemleri, üçüncü şahıslara karşı mevzuuna giren ve iştirakleri için aval ve kefil olabilir.
9. Şirket kendisinin ve/veya iştirak ettiği yurt içinde ve yurt dışında kurulu şirketlerin ticari faaliyetlerinden doğan alacaklarını üçüncü kişilere devir ve ciro edebilir, iştirak ettiği yurt içinde ve yurt dışında kurulu şirketlerin müşterilerine açtıkları kredileri garanti edebilir veya sigorta ettirebilir.
10. Şirket hak ve alacaklarının tahsili veya temini için ayni veya şahsi her çeşit teminatı alabilir veya verebilir, bunlarla ilgili olarak tapuda tescil, fek ve terkin istemlerinde bulunabilir.