ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, KADIKÖY / İSTANBUL Bölgesinde Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda et ürünleri perakende ticareti (sosis, salam, sucuk, pastırma vb.) konularında hizmet vermektedir. Kasaplar ve Tavukçular a-Her türlü dana , sığır, koyun,kuzu, keçi eti alım satımı, ithali ve ihracı toptan ve perakende satışını yapmak.Her türlü kümes hayvanları, piliç, tavuk, ördek, kaz, bıldırcın, deve kuşu eti alımı, satımı, ithali, ihracı. b-Her türlü yumurta üretimi, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c-Her türlü besihane, kuluçhane, kesimhane, derihane, tabakhane, hayvani yağ eritme tesisi, buzhane ve soğukhava tesisleri, mezbaha, kiralayabilir ve işletebilir. d-Her türlü şarküteri ürünleri almak ve satmak. Gıda Tarım Ve Hayvancılık a-Her türlü gıda maddeleri, yaş, kuru meyve ve sebzeler, kuru yemiş, değirmenlik ürünleri, süt, her cins peynir ve sütle, hayvani yağlar, konserve, reçel, salça, turşu her türlü içecek mamulleri, hububat, narenciye, baklagiller ve bilimum ziraat mahsulleri her türlü hayvansal ürünler ve sair gıda madddelerini ve bunlarla ilgili ilaç, gübre, tohumlarının imalatı, ihracatı ithali, toptan dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. b-Büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvanları ile diğer canlı hayvanlar, balık, ıstakoz, istiridye, ve sair su ürünleri ile bunlara ait her türlü yemlerin ihracı, ithali,toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.