RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL Bölgesinde Döner, ciğer, kokoreç, köfte ve kebapçıların faaliyeti (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil; imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.
1. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri
kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon
ve organizasyon işlerini yapar. Şirket her çeşit yemek tesisleri
yemek siteleri yemek fabrikaları aşevleri lokantalar restoranlar döner, kebap ve lahmacun fırınları
büfeler ekmek fırınları çay bahçeleri ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini yapabilir.
Ürettiği ürünleri toptan perakende ve pazar yerleri e ticaret yolu ile satışını yapabilir.
Şirket bu işlerinin pazarlamasını ve satışını yapılması için her türlü motorlu ve
motorsuz araç alabilir satabilir.kiralayabilir.
2. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen
yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.
Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu
yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
3. Her türlü gıda maddelerinin üretimi toptan gıda ve perakende
alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapar. Her türlü gıda
ürünlerinin un, şeker, et ve etten mamul, süt ve sütten mamul, her
türlü gıdaların yaş sebze ve meyvelerin, tahıl ürünlerinin, hububat
ve bakliyatların, çerezlerin, kahvelerin, kakaoların un haline
getirilmiş, konsantre edilmiş, konserve ve salamura halde bulunan her
türlü gıdaların, her türlü kurutulmuş gıdaların, her türlü yağların,
gıda sanayi ürünlerinin alım satımlarının yapılması, ithal ve ihracı,
toptan ve perakende pazarlanması, ticareti, gıda sanayinin
gerektirdiği bil cümle yatırım tasarruf ve faaliyetlerde bulunması,
gıda sanayi ile ilgili olarak, her türlü imalathanelerin,
fabrikaların, satış mağazalarının, depoların, soğuk hava depolarının,
marketlerin, hipermarketlerin kurulması, açılması, işletilmesi,
kiraya alınması, kiraya verilmesi devir alınması, devir edilmesi,
4. Büyük ve küçük hayvan, kümes hayvanları, av hayvanlarından elde
edilen dondurulmuş ve konserve edilmiş etler, süt, peynir, yağ,
yumurta, bal, deri, kösele, tüyler, bağırsak, ve bağırsaktan mamul
ihracı, ithali ve pazarlaması,
5. Her türlü yumurta üretimi, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
6. İnsanların beslenmesinde önemli olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak,
soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin
maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak