RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / KADIKÖY Bölgesinde Börekçilerin faaliyetleri (imalatçıların faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: a. Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandöviç, pasta ve pasta çeşitleri,galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıdamaddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöreselekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. b. Un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz yağ, razmol, ekmek-katkı maddesi, nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak Ve ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar