Restaurant, yiyecek içecek ve eğlence hizmetleri alanlarında RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ meslek grubunda KONYAALTI/ANTALYA Bölgesinde Börekçilerin faaliyetleri (imalatçıların faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) gibi konularda faaliyet göstermektedir. İştigal Konusu:Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü fırın işletmek un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandviç, pasta ve pasta çeşitleri, galeta, simit, poğaça, börek, tatlı, tuzlu, ve tuzsuz unlu gıda maddeleri, yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francala, yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ihracatını yapmak yaptırmak un ve undan mamul gıda maddelerinin üretiminde kullanılacak her çeşit çörek otu, maya, susam, şeker, tuz, yağ, razmol ekmek-katkı maddesi nişasta gıda boyaları ile bu ürünlerin toptan ve perakende alım, satımını yapmak, yaptırmak kurulu olanlara ortak olmakAna Sözleşmesinde Yazılı Konular