TEKNİK HIRDAVAT Meslek grubunda, BEYOĞLU / İSTANBUL Bölgesinde İş güvenliği amaçlı kişisel koruyucu donanımların toptan ticareti konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
Şirketin Amaç ve Konuları Başlıca Şunlardır:
1-) Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil
ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.
2-) Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak.
3-) Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak.
4-) Her türlü yün, orlon ve sentetik ipliklerden örülmüş bay, bayan ve çocuk trikolarının imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.
5-) Her nevi bayan ve çocuk gelinliklerin, nişanlıkların dikimi;
gelin başı, eldiven, jüpon ve benzeri malzemelerin alım satımı, işçilik, ithalat ve ihracatını yapmak.
6-) Gelinlik ve nişanlıkla ilgili her türlü kumaş, güpür dantel, tül, saten ve sair
malzemelerin imalatı, toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.
7-) Pamuklu ve sentetik kumaştan her türlü kadın, erkek, çocuk iç çamaşırları, gecelik, pijama imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak.
8-) Her türlü erkek, kadın, çocuk çorabının alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatı.
9-) Her türlü dokuma ve dokuma ürünlerini imal etmek.
10-) Her nevi dokuma etiket imalatı ve toptan satışı, baskı etiket imalatı alım satımı
11-) Emniyet kemeri, paraşüt kolonu, tüfek kayışı, palaska, bel kemerleri, çanta
kolonları, kolon kurdele, ekstrefor, şerit, sargı bezi, bel lastiği, tuhafiye lastik
çeşitleri, ayakkabı şerit ve biyeleri, erkek ve çocuk pantolon askıları ve her çeşit dar dokuma çeşitleri imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak
12-) Tekstil ürünlerine nakış işlemlerini yapmak, yaptırmak.
13-) Her türlü tekstil ve konfeksiyon sanayisinde kullanılan makine, cihaz, alet, edevat, yedek parça ve aksesuarları ile sarf malzemelerinin üretimini, alımını, satımını, ithalatını, ihracatını ve pazarlamasını yapmak.
14-) İş Güvenliği alanında kullanılan pantolon, ayakkabı, tişört, yelek, ceket, önlük, eldiven, mont, kaban, şapka, baret vb. giyim ürünleri her türlü yön levhaları, ikaz, uyarı ve güvenlik işzretlerinin, emniyet kemerlerinin, çekme halatlarının ve bunlara ait bağlantı ekipnmanlarının alımı, satımı, imaları, ithalatı ve ihracatını yapmak,
15-) İş Güvenliği işçi sağlığı ile ilgili yangın söndürme cihazları, ilk yardım setleri, koruyucu gözlükler, maske ve benzeri ürünlerin, yüksek akımlara karşı koruyucu ayakkabı, eldien ve benzeri malzemelerin alımı, satımı, imlatı, ithalatı ve ihracatını yapmak,
16-) Her türlü hırdavat malzemelerinin, matkap, testere ve benzeri gibi el ve motorlu aletlerin, sulama ve yangın hortumları ile vana ve bağlantı ekipmanlarının alım satım ve pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak,
17-) Her türlü inşaat taahhüt işleri;
konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.
18-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.
19-) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek.
20-) Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.
21-) Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek.
22-) Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak.
23-) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.
24-) Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak,
uygulamalarını yapmak.
25-) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.
26-) Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve
elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak.
27-) Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler
yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek.
28-) Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı.
Parselasyon planlarının yapımı.
29-) İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı.
30-) Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerinin yapım,
31-) Radyo, Televizyon, Posta Yoluyla veya Internet Üzerinden Perakende Ticareti yapmak,
32-) Konusu ile ilgili makine ve yedek parçaları alım, satım, ithal ve ihracı ile servis hizmetleri vermek,
33-) Sirket amaç ve konusu ile ilgili, her türlü araç satın alabilir, teshir yerleri insa ve tesis eder, satın alır, kiralamak suretiyle temin eder, icabında satar veya kiraya verebilir yada baska sekilde elden çıkarabilir,
34-) Sirket amaç ve konusu ile ilgili yürürlükteki kanunlara uygun olarak gerek yurt içinde gerek yurt dısında subeler açabilir, temsilcilikler ihdas eder, tanıtım ve teshir salonları açar, yurtiçinde ve yurt dısında, vekalet, distribütörlük, acentalık, taahhüt, komisyonculuk ve sirket mevzuunun gerektirdigi diger sözlesmeleri akdeder, kısa, orta ve uzun vadeli istikraz sözlesmeleri yapar.
35-) Maksat ve konusu ile ilgili her türlü mali, idari, sınai ve bununla ilgili olarak teminat gösterir, teminat kabul eder, her nevi sözlesmeler akdeder, bankalardan ve kredi veren diger müesseselerden ve üçüncü sahıslardan kısa orta ve uzun vadeli senetli veya senetsiz kefalet karsılıgı ve ayni haklar ipotek etmek suretiyle kredi ve borç para alır, her türlü iç ve dıs kaynaklı turizm kredileri temin eder.
36-) Konusu ile ilgili olarak kamu ve özel kurum ve kurulusların açmıs oldukları ihalelere katılmak,
37-)Yukarıdaki islemlerin tahakkuku için kanuni mevzuatın gerekli kıldıgı bilcümle tesebbüs ve merasimi ifa ederek lüzumu için imtiyazları, ruhsatnameleri, patent ve ihtira beratlarını almak ve icabında bunları kısmen ve tamamen baskalarına devretmek veya baskaları tarafından alınmıs olanları devralmak,
38-) Yukarıdaki yazılı hususları bizzat yerli veya yabancı hakiki ve hükmi sahıslarla -müstereken yapmak ve bu maksatla kurulmus tesebbüsleri kısmen veya tamamen devralmak,
39-) Sirket amaç ve konusunu gerçeklestirmek için;
aynı maksatla kurulmus olan diger sirketlere ortak olabilir, hisse alabilir yada ortagı oldugu sirketlerden hisselerini satabilir ve ortaklıktan çıkabilir.
40-) Sirket amaç ve konusunu gerçeklestirmek için, sirket hissedarlarından ve yönetim kurulu üyelerine ait olan her türlü gayrimenkulü satın alabilir, hissedarlara yada yönetim
kurulu üyelerine ait her türlü gayrimenkulü kat karsılıgı alabilir, tapuda ve belediyelerde tescil ve izinle ilgili kanuni her türlü resmi islemi bu maksatla sirket adına yapabilir.
43-) Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir.