1- Diğer lokanta ve restoranların (İçkili ve içkisiz) faaliyetleri (Garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) 2- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.İmalatını yapmış olduğu yöresel mantı, özbek mantısı vb mevsiminde veya kurutulmuş sebzelere dolmalar vb yemek pişirmek. Talep doğrultusunda AVM lerde Stant açmak ve açılmış stantlar veya organizasyon tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 3- Her türlü pastane lokanta kafeterya işletmeciliği yapmak, kendi tesislerinde veya hizmet verdiği tesislerin yerlerinde yemek üretmek, işyerlerine tabldot usulü yemek servisi pazarlaması, her türlü gıda maddeleriyle ilgili tüm organizasyonları yaparak toplantı düğün vb merasimleri organize etmek bu organizelerle ilgili hizmetleri vermek, verdirmek. 4- Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandviç, pasta ve pasta çeşitleri, galeta, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francala yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, ambalajlanması, depolanması, pazarlamasını yapmak.