GLOBAL FOOD CONCEPTS RESTORAN OPERASYONLARI VE PAZARLAMA HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

YAMANEVLER MAH. SİTEYOLU CAD. ANEL İŞ MERKEZİ NO:5 İÇ KAPI NO:28 ÜMRANİYE - ÜMRANİYE / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 20.12.2025 04:46:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : GLOBAL FOOD CONCEPTS RESTORAN OPERASYONLARI VE PAZARLAMA HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : TEK ORTAKLI LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 4 Aralık 2025 Perşembe
  • Sermaye : 50.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - ALEMDAĞ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3961738215
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1113812
  • Oda Sicil Numarası : 1615010
  • NACE Kodu : 561101
  • Mersis No : 0396173821500001
  • E-Tebligat Adresi : 25828-30648-71655
  • İşletme Adresi : YAMANEVLER MAH. SİTEYOLU CAD. ANEL İŞ MERKEZİ NO:5 İÇ KAPI NO:28 ÜMRANİYE PK: 34768 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34768
  • İlçe /İl : ÜMRANİYE / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
KARA TAŞITLARI, YEDEK PARÇALARI VE EKİPMANLARI Meslek grubunda, ÜMRANİYE / İSTANBUL Bölgesinde Genel lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
1. Amaç
Şirketin amacı;
yurt içinde ve yurt dışında, başta bulut mutfak (ghost kitchen) ve sanal restoran markaları olmak üzere temsil ettiği markaların master lisans yönetimi, operasyon ve pazarlama hizmetlerini yürütmek;
ayrıca restoran, yeme-içme ve paket servis işletmelerini bizzat veya sözleşmeli işletmeler/alt yükleniciler eliyle kurmak, işletmek ve organize etmektir.

2. Faaliyet Konuları
Şirket, amacı doğrultusunda ve ilgili izin/uygunluk/ruhsatları almak kaydıyla aşağıdaki konularda faaliyet gösterebilir:

2.1. Master Lisans, Franchise ve Marka Temsili: Master lisans/alt lisans/franchise/area development sözleşmeleri;
marka/bölge haklarının yönetimi;
marka konumlandırma, büyüme ve standardizasyon süreçleri;
acentelik/temsilcilik ilişkileri.

2.2. Operasyon Kurulum ve Yönetimi: Açılış planlaması, SOP hazırlama/güncelleme, onboarding, vardiya ve performans (KPI/SLA) yönetimi;
tedarik ve servis seviyelerinin izlenmesi;
saha denetimi, gizli müşteri ve uyum (compliance) süreçleri.

2.3. Restoran ve Yeme-İçme İşletmeciliği: Restoran, kafeterya, hızlı servis, paket servis (take-away), yalnız teslimata yönelik mutfak (dark/ghost kitchen) birimlerini açmak, devralmak, işletmek ve devretmek;
menü/recepte standardizasyonu, porsiyon, fiyat ve promosyon yönetimi;
görsel/etiket standartları.

2.4. Merkez/Üretim Mutfağı ve Catering: Eğitim/deneme mutfağı, merkezi üretim mutfağı ve catering faaliyetlerinin kurulması ve işletilmesi;
5996 sayılı Kanun ve ikincil düzenlemeler kapsamında gıda işletmesi kayıt/onay, HACCP/hijyen uygulamaları.

2.5. E-Ticaret ve Platform Yönetimi: Yemek teslimat ve pazaryeri platformlarında mağaza/menü açılışı;
içerik-fiyat-kampanya yönetimi;
POS/ERP/CRM entegrasyonları;
çağrı merkezi ve müşteri deneyimi süreçlerinin organizasyonu.

2.6. Pazarlama, Medya ve Büyüme: Dijital/geleneksel pazarlama;
performans pazarlaması, sosyal medya/içerik, influencer/PR;
medya satın alma, bütçe ve kampanya raporlaması.

2.7. Eğitim ve Denetim: İş ortakları/çalışanlara operasyon, gıda güvenliği, hijyen, müşteri deneyimi ve marka standartları eğitimleri;
periyodik audit ve uygunsuzluk giderim planlarının takibi.

2.8. Tedarik ve Destek Malzemeleri (Hizmet Örgütleme): Hammadde, yarı mamul, ambalaj, POS materyalleri, üniforma ve benzeri destek malzemelerinin tedarikinin organizasyonu;
gerektiğinde ithalat-ihracat işlemlerinin yürütülmesi. (Depoculuk/lojistik ayrı bir faaliyet olarak yürütülmez;
işin ifasına yönelik hizmet alımı yapılır.)

2.9. Sözleşmeler ve İş Ortaklıkları: İşletmeciler, üretim mutfakları, teslimat platformları, ajanslar ve tedarikçilerle çerçeve sözleşmeler;
bölgesel alt yüklenici ağının yönetimi.

2.10. Fikri ve Sınai Haklar: Marka, tasarım, telif ve know-how’ın edinimi, tescili, lisansı/alt lisansı;
gizlilik, rekabet etmeme ve veri paylaşımı anlaşmaları.

2.11. Veri ve Raporlama / KVKK: Satış, kampanya ve operasyon verilerinin toplanması, BI/analitik raporlama;
kişisel verilerin korunması ve KVKK süreçlerinin işletilmesi.

2.12. Taşınır-Taşınmaz İşlemleri: Ofis, restoran, merkez/üretim mutfağı ve eğitim/deneme alanlarının kiralanması/edinilmesi;
marka tanıtım alanları ve geçici tesislerin kurulması;
faaliyetle ilgili olarak ipotek, rehin, kira, intifa gibi hakların tesis/fekki.

2.13. Hizmet Alımı: İşin ifası için gerekli taşıma, kurye/teslimat, kargo, gümrük, sigorta, yazılım/SaaS ve benzeri hizmetlerin hizmet alımı yoluyla temini;
yerli-yabancı danışman/müşavirlerden profesyonel hizmet alınması.

2.14. İhaleler ve Teşvikler: Kamu/özel ihalelere katılmak, sözleşmeler imzalamak;
teşvik, destek ve hibe programlarına başvurmak.

3. Sınırlar ve Uyum
3.1. Alkollü içki sunumu, nargile/tütün ürünleri ve diğer özel düzenlemeli alanlar ancak ilgili mevzuatta öngörülen özel izin/ruhsatlar alınarak yürütülebilir.
3.2. Ödeme hizmetleri, elektronik para, bankacılık, faktoring/finansal kiralama ve sermaye piyasası gibi lisanslı finansal faaliyetler şirket konusu dışındadır.
3.3. Tüm faaliyetler;
gıda mevzuatı (5996), tüketici, reklam, ticari elektronik ileti, mesafeli sözleşmeler, iş sağlığı-güvenliği, belediye/ruhsat hükümleri ve ilgili uluslararası standartlara uygun yürütülür;
zorunlu izin/kayıt/onaylar alınmadan faaliyete başlanmaz.

4. Yardımcı İşlemler
Kurumsal iletişim, marka-tanıtım, eğitim, bilgi güvenliği/uyum ve tedarik zinciri süreçlerinin işletilmesi;
faaliyetlerle doğrudan ilgili sözleşmelerin akdi;
yazılım, lisans, donanım ve ekipman temini.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
GLOBAL FOOD CONCEPTS RESTORAN OPERASYONLARI VE PAZARLAMA HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL