RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / SARIYER Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1.Her türlü bitkisel ve hayvansal gıda maddelerini (deniz mahsulleri dahil), alkollü ve alkolsüz içecekleri, gazlı ve gazsız meşrubatları, meyve özlerini, konsantre ve puplerini, doğal kaynak ve maden sularını, üretmek, almak, satmak, işlemek ve başta yukarıda saylanlar olmak üzere her türlü gıda maddelerinin üretilmesi, işlenmesi, paketlenmesi, dağıtımının, toptan ve perakende satışlarınınyaılabilmesi için gerekli tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek