HT MEDENİYET TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

EYÜP SULTAN MAH. ŞAFAKLI SOK. NO:1 İÇ KAPI NO:3 SANCAKTEPE - SANCAKTEPE / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 14.07.2025 06:16:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : HT MEDENİYET TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : ORTAK SAYISI BİRDEN FAZLA LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 8 Temmuz 2025 Salı
  • Sermaye : 500.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - SULTANBEYLİ VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 4642146534
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 1089605
  • Oda Sicil Numarası : 1590612
  • NACE Kodu : 799090
  • Mersis No : 0464214653400001
  • E-Tebligat Adresi : 25787-53556-43532
  • İşletme Adresi : EYÜP SULTAN MAH. ŞAFAKLI SOK. NO:1 İÇ KAPI NO:3 SANCAKTEPE PK: 34885 İSTANBUL TÜRKİYE
  • Posta Kodu : 34885
  • İlçe /İl : SANCAKTEPE / İSTANBUL
  • Ülke : TÜRKİYE
İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, SANCAKTEPE / İSTANBUL Bölgesinde Başka yerde sınıflandırılmamış diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (turizm tanıtım faaliyetleri, vb.) konularında hizmet vermektedir.

FİRMANIN İŞ KONUSU
A. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Turistik seyahat, Kültür ve inanç turizmi dahil tur ve gezintiler tertip etmek.
2. Turistik konaklama tesisleri, otel, motel, tatil köyleri, dinlenme merkezleri ve kamp yerleri inşa etmek, kurulu olanları satın almak, satmak, kiralamak veya kiraya vermek, bu tesislerin işletmeciliğini yapmak, yiyecek, içecek servisleri, lokanta, pastane ve benzeri işletmeler açmak ve çalıştırmak.
3. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.
4. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.
5. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.
6. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.
7. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek.
8. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak.
9. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.
B. OTOMOTİV SEKTÖRÜ
1. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.
2. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak.
3. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak.
4. Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik fabrikalarının bayilik, mümessilliklerini almak ve servislerini açmak, işletmek.
5. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.

C. İNŞAAT SEKTÖRÜ
1) Her türlü inşaat taahhüt işleri;
konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.
2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.
3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek.
4) Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.
5) Prefabrik inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek.
6) Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.
7) Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak.
8) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;
bahçe, tarla ve arsalar üzerinde harita mühendislik hizmetler yapmak ve yaptırmak, parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.
9) Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.
D. GIDA SEKTÖRÜ
1) Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurar işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.
2) Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, üretimini yapmak.
3) İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapıImış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.
4) Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.
5) Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.
6) Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
7) Turizme yönelik otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yemek içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.
8) Şirket her türlü kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmelerini yapar.

Şirket Bu Amacını Gerçekleştirmek İçin Aşağıdaki Konularda Faaliyette Bulunabilir.

1) Şirket amacıyla ilgili olarak, ihracat, ithalat, dahili ticaret, depoculuk, nakliyecilik, lojistik hizmet, komisyon, taahhütçülük, iç ve dış uluslar arası mümessillik yurt içinde ve yurt dışında temsilcilik, acentelik verebilir.
2) Acentelik ve distribütörlük alabilir. Hizmet ve benzeri sözleşmeler ile şirketin amacına ulaşması için gerekli diğer hukuki ilişkileri kurabilir.
3) Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler alabilir, leasing faktöring enstrümanları kullanabilir.
4) Şirketin faaliyet konularına giren ticari yatırımlarda bulunabilir. Her türlü menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir. Satın alabilir, satabilir gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti ve kat irtifakı tesis edebilir, devir ve ferağ edebilir.
5) Sahibi olduğu gayrimenkulleri üzerinde ifraz ve/veya tevhit işlemlerini yapabilir, adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralayabilir her surette tasarruf edebilir.
6) Maliki olduğu veya kiraladığı her türlü bina, tesis, fabrika, depo ve benzerlerini bizzat inşa edebilir veya üçüncü şahıslara ettirebilir.
7) Gayrimenkulleri üzerinde, ipotek ve diğer sınırlı ayni hakları tesis edebilir, bunları kaldırabilir, devir ve temlik edebilir, menkul rehini yapabilir ve yaptırabilir.
8) Şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan yerli ya da yabancı gerçek ve tüzel şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir.
9) Mevcut ticari işlemlere iştirak edebilir iştirakleri devralabilir.
10) Yurt içinde ve yurt dışında başka gerçek ve tüzel kişilikler ile ortaklıklar kurabilir, şubeler açabilir, mevcut şirketlere ortak sıfatı ile katılabilir, birleşebilir, bunlara mevzuat hükümleri uyarınca sermaye ve sair masraflar için, para transferi yapabilir, gerekli gördüğü hallerde bu ortaklıktan ayrılabilir bunlar fesih ve tasfiye edebilir.
11) Şirketin amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine, tesisler, motorlu motorsuz taşıt araçları, otomobil, kamyon, kamyonet, çekici, vinç v.b. araçları edinebilir, kiraya verebilir, kiralayabilir.
12) Depo, satış mağazaları ve idare binaları inşa edebilir, şirket konusuna giren işlerin yapılabilmesi için her türlü vasıta, araç, makine, tesisat, teçhizat, elektrikli veya elektronik cihazlar, donanımlar ve yazılımlar satın alabilir, adi kira veya finansal kiralama yolu ile kiralayabilirler.
13) Şirketin amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borçlarını ve alacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları verebilir, ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları alabilir.
14) Şirketin amacı ile ilgili olarak marka, patent, lisans, imtiyaz, kullanım haklar, ihtira beratı, ustalık ve diğer mülkiyet haklarını iktisat edebilir, devir ferah edebilir ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir, yurt için ve yurt dışında açılacak ihalelere katılabilir, arttırma ve eksiltmelere girebilir, pey sürebilir, teminat akçesi yatırabilir, taahhütlerde bulunabilir.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
HT MEDENİYET TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL