ET VE ET ÜRÜNLERİ Meslek grubunda, BAYRAMPAŞA / İSTANBUL Bölgesinde Sığır, koyun, keçi vb. hayvanların kesimi ve kesim sırasındaki etin işlenmesi (mezbahacılık) (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş olarak saklanması dahil) konularında hizmet vermektedir. 1-Her türlü gıda maddeleri, et, balık ve kabuklu hayvanlar ile her türlü su ürünleri ve her cins yas ve kuru sebze, meyve her cins hububat ve bakliyat, kara ve deniz hayvanları ile tatlı su ürünlerinin taze veya konserve edilmiş ya da donduru1mus halde alıp satmak, ithal ve ihraç etmek, üretmek, dağıtımım ve pazarlamasını yapmak, toptan ve perakende satmak. 2-Her türlü küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği toptan alim ve satımı av ve kümes hayvanları, böcekler, deniz ürünleri, et, süt, yumurta, peynir, yağ ile bunlar in konserve yapımı, alımı, satımı, pazarlanması, ithal ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler..