Merkezi İstanbul olan firmamız, Bursa Çalı (Nilüfer) ve Turanköy (Kestel)’ de iki işletme halinde üretimini sürdürmektedir. Her iki işletmemiz ISO 9001 - 2005, ISO 22000 - 2008 ve BRC, Grade A sertifikalıdır. Aynı zamanda çalışma koşullarımız,iş emniyeti tedbirlerimiz uluslararası SEDEX kuruluşu tarafından sürekli denetlenmektedir.
2005 yılında, özellikle çorba,dondurma ve tatlı ürünler sektörlerine hizmet etmek üzere kurulan Larisa Gıda’ nın temelleri, 50 yıllık bir fırıncılık geleneğine dayanmaktadır.
Endüstriyel anlamda kruton ve profiterol üretiminde ülkemizin lider firması olarak,sektörün lider firmaları ile işbirliği içerisindeyiz.
Standart olarak ürettiğimiz ürün cinslerinin yanı sıra spesifik amaçlara yönelik ürün geliştirme ve inovasyon yeteneğimiz ile gıda endüstrisine hizmet etmekteyiz.
Çorba Krutonu
Türkiyedeki tüm çabuk (hızlı) çorba üreticilerinin gerek iç piyasa gerekse ihracat amaçlı üretimlerinde kullanılan krutonları Larisa tedarik etmektedir. Ürünlerimiz dolaylı yoldan ihraç edilmektedir.
Ayrıca, Catering sektörüne ve tüketiciye yönelik birçok ürün ve ambalaj çeşidine sahibiz.
Ürünlerimiz özel formülasyon ve üretim tekniği sayesinde, çorbanız bitinceye kadar kıtır kalacak şekilde üretilmiştir.
Salata Krutonu
Salata krutonları, hiçbir aroma ve renk maddeleri kullanılmadan tamamen doğal malzemelerle, saf sızma zeytinyağı kullanılarak kızartılmadan, sadece fırınlanarak üretilmiştir.Catering sektörüne ve tüketiciye yönelik birçok ürün ve ambalaj çeşidine sahibiz.Ürünlerimiz özel formülasyon ve üretim tekniği sayesinde salata üzerine dökülen soslardan etkilenmeyip yemeğiniz boyunca kıtır kalacak şekilde üretilmiştir.
kmek Kadayıfı Dondurma sektörü ve doğrudan tüketim için ayrı formülasyonlarda üretilmekte, dondurma için üretilen çeşit, eksi 18°C’ta buzlanmadan ve donmadan yenebilir formu muhafaza etmektedir. Doğrudan tüketilen ürün ise +4 °C’ta muhafaza edilebilen, porsiyonlanmış veya toplu tüketime uygun bütün şekilde piyasaya verilmektedir. Kaymak veya dondurma ile tüketilmesi önerilir.Ayrıca, şuruplanmamış, tatlı yapılmak üzere ekmek kadayıfı ekmeği olarak ta satışa arzedilmiştir.
Tel Kadayıf
Dondurma sektörü ve doğrudan tüketim için ayrı formülasyonlarda üretilmekte, dondurma için üretilen çeşit, eksi 18°C’ta buzlanmadan ve donmadan yenebilir formu muhafaza etmektedir. Kullanılan Antep fıstığı, kendi laboratuarımızda aflatoksin kontrolü yapıldıktan sonra kullanılmaktadır.
Şekerpare / Kalburabastı
Dondurma sektörü ve doğrudan tüketim için ayrı formülasyonlarda üretilmekte, dondurma için üretilen çeşit, eksi 18°C’ ta buzlanmadan ve donmadan yenebilir formu muhafaza etmektedir.
Meyve Tatlıları
Ayva, incir, şeftali gibi meyve tatlıları da talep üzerine dondurma sektörü ve doğrudan tüketim için ayrı formülasyonlarda üretilebilir.
DONDURMA ve TATLI ÜRÜNLERİ
•ŞURUPLU TATLILAR
•TATLI PARÇACIKLAR
•ŞEKER veya ÇİKOLATA KAPLI PARÇACIKLAR
•TOZ MİXLER
ÇORBA HAZIR YEMEK TUZLU ÜRÜNLER
Larisa Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Merkez
Yakut 1 No:13 Ataşehir 34750 İSTANBUL
Tel : + 90 (216) 456 55 74 – 75
Fax : + 90 (216) 456 55 73
İşletme
Turanköy – Kestel / Bursa
Pbx : + 90 (224) 383 33 05 – 07
Fax : + 90 (224) 383 33 11
İşletme
Çalı – Nilüfer / BURSA
Tel : + 90 (224) 482 50 44
Fax : + 90 (224) 482 50 44
E-posta : info@larisa-gida.com