RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek Grubunda İSTANBUL / ŞİŞLİ Bölgesinde Diğer lokanta ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetleri (garson servisi sunanlar ile self servis sunanlar dahil, imalatçıların ve al götür tesislerin faaliyetleri ile seyyar olanlar hariç) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: 1. Şirket yurt içi ve yurt dışında her türlü lokanta, kafe, restoran, büfe gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurmak, bu tesisleri işletmek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek konularında faaliyet gösterir. 2. Fırın işletmek. Her türlü un ile undan mamul ekmek, tost ekmeği, hamburger ekmeği, sandöviç, pasta ve pasta çeşitleri,galete, simit, poğaça, börek, tatlı tuzlu ve tuzsuz unlu gıda maddeleri yufka, kadayıf, makarna, peksimet, francalı yöresel ekmek çeşitleri ve benzeri un ve unlu mamullerin üretimi, ambalajlanması, depolanması, pazarlanması, toptan ve perakende satışı ile ithalatını ve ihracatını yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında konusu ve amacına her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri, her türlü fabrika ve konut binaları yapmak konusu ile ilgili .