Sosyal Hizmetler (İnsan Kaynakları Ve İşçilik Hizmetleri) Yurt içinde ve yurt dışında yapılacak olan her türlü işçilik ve hizmet alımı ihalelerine iştirak ederek taahhütlerde bulunmak, Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların (Bankalar, Belediyeler, Kooperatifler, Hastaneler Tüm Bakanlıklara bağlı kurumlar Özel idare Müdürlükleri,Genel ve Bölge Müdürlükleri) ile özel ve tüzel kurum ve kuruluşlara her türlü Vasıtlı-Vası fsız kalıcı veya yevmiyeli (Geçici) personel temin etmek, Kamu Kurum ve kuruluşların kendi bordrolarında bulunduracakları işçilerin işçilik hizmet alımı ile Yemek, Temizlik, Ulaşım, Bakım,Onarı m, Sayaç okuma ve teknik Destek hizmet alımı ihalelerine girerek, Eğitimli, donanımlı,uygun ve doğru kalıcı veya geçici elemanlarla taşeronluk hizmetleri vermeye.Kamu kurum ve kuruluşları ile işyerlerinde ihtiyaç duyulan insan gücünü karşılamak ve verimli kullanmak için gerekli hizmetleri vermek.kentlerin cadde,sokak ve çevre temizliği ile çöp toplama hizmetlerini yapmak, personel ve araç kiralama,Resmi ve Özel Kamu kurum ve kuruluşları ile Personel ile personel çalıştıracak kurum ve kuruluşlara kalite danışmanlık hizmetleri vermek, kalite denetimleri yapmak, personel iyileştirme çalışmaları yapmak bu hususta belgelendirme yapabilmek için teknoloji ve (know-how) ile lisanslar satın almak, satmak,aracılık yapmak, ihtiyaçlara göre Kadrolama (sağlama, seçme, yerleştirme) yapmak, insan kaynakları danışmanlık ve Eğitim hizmetleri vererek talep ve ihtiyaçlara göre stratejiler oluşturmak, personel performans değerlendirmeleri yapmak, personel kariyer planlamaları yapmak, iş ve işçi sağlığı ve güvenliği ile sanayide kullanılan ilgili mekanik elektrikli ve elektronik alet-edevat, iş makineleri ile nakil vasıtaları, tüm büro ve haberleşme araç, gereç ve cihaz ve yedek parça alım, satım, pazarlama, ithalat ve ihracatın yapmak. Gıda İnsan beslenmesinde önemli bir etkinliği olan Her türlü gıda ve gıda mamulü ihtiyaç ürünlerini tüketiciye en uygun şartlarda sağlamaya, bunun için ürünlerin üreticil erd en tüketicilere aktarılmasına kadar bunların maliyetlerine eklenen toplama, yükleme, sevkiyat, boşaltma, ayırma paketleme, pazarlama, depolama gibi hizmetleri ekonomik şartlarla yapmak bozulmalarını ve değer kayıplarını önlemek, tüketiciye örnek bir pazarlama ve organizasyon ile arz etmek toptan ve perakendecilik piyasasında faaliyet göstermek amacıyla, Sanayi yolu ile kurutulmuş dondurulmuş.sıvı hale getirilmiş veya öğütülmüş çeşitli meyve, sebze.et balık, tavuk yumurta her türlü bitkisel yağlar, zeytinyağı, ayçiçek mısırözü ve fındık yağları, her türlü hububat, bakliyat buğday, un, arpa, yulaf, mısır, bulgur, Mercimek, nohut, fasulye.pirinç ekmek, makarna, fındık, fıstık, kuru üzüm, çay bisküvi çikolata, kabuklu un nişasta ve pastacılıkta kullanılan mamuller ile süt ve süt ürünleri, Kristal küp ve toz şeker.un, kuruyemiş, kakao, kahve, her türlü baharat çeşitleri, marmelatlar, reçel, şekerli ve şekersiz yiyecekler Her türlü yaş ve kuru sebze, meyve ve yiyecekler, soğan, sarımsak, susam, soya, badem, cam fıstığı, zeytin, her çeşit kuru yemiş, Meyve suyu ve meşrubat su ve her türlü alkollü ve alkolsüz içeceklerin üretim, fason üretim, Paketleme ambalajlama ve şişelemesini yapmak toptan ve perakende alım, satım, dağıtım, pazarlama, ithalat ve ihracatını yapmak, Şirketin faaliyet konuları ile ilgili olarak resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve tüzel işletmelerin yapacakları her türlü ihalelerine iştirak ederek taahhütlerde bulunmak, Konusu ile ilgili fabrikalar.su ürünleri ile balık çiftlikleri, mandıracılık tavukçuluk et ve süt entegre tesisleri ile seralar ve soğuk hava depolarını kurmak, kiralamak ve kiraya vermek konusu ile ilgili her türlü bayilikler almak gerekli market süper market, hipermarket alış veriş merkezleri,kafeteryalar ve toptan gıda depolarını kurmak, kurdurmak ve işletmek konusu ile ilgili her türlü araç gereç, makine ve yedek parçalarının alım satım, ithalat ve ihracatın yapmak, Yemek Yurt içinde ve yurt dışında her çeşit yemek üretimini yapmak.yemek üretim tesisleri, yemek fabrikaları, aşevleri lokantalar, gazinolar, restoranlar, kebap ve lahmacun fırınları, pastane , büfe, fast food büfeleri turizme yönelik otel,motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri, ekmek fırmları,yay bahçeleri,kantin ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini yapmak, her türlü yemek ve diğer ihtiyaç ve ürünleri tüketiciye uygun şartlarda sağlamak, tüm resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşları (Bankalar, Belediyeler, Kooperatifler, Tüm Bakanlıklara bağlı kurumlar ile Özel idare Müdürlükleri. Genel ve Bölge Müdürlükleri.Okullar) ile gerçek ve tüzel işletmelerin. toplantı ve düğün salonları, resmi ve özel hastaneler, Sanayi ve tarım fabrikaları. turistik tesis ve otellerin ihtiyacı olan ve insan beslenmesinde önemli bir etkinliği olan yemekçilik sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak.soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantre si yapılmış besin maddeleri ile Her türlü tabldot yemek üretimi yapmak, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini yapmak, toptan ve perakende satış dağıtım ve pazarlamasını yapmak ...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler