RESTORAN VE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, EYÜPSULTAN / İSTANBUL Bölgesinde Yiyecek ağırlıklı hizmet veren kafe ve kafeteryaların faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
1.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri
kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon
ve organizasyon işlerini yapar. Şirket her çeşit yemek tesisleri
yemek siteleri yemek fabrikaları aşevleri lokantalar gazinolar
restoranlar döner, kebap ve lahmacun fırınları büfeler ekmek
fırınları çay bahçeleri ve kafeteryalar açarak işletmeciliğini
yapabilir.
2. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen
yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.
Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu
yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
3.Fast food ve her türlü yemek hazırlanan lokanta işletmeciliği. restaurantlar, büfeler, kafeteryalar, satış reyonları da dahil olmak üzere, yiyecek ve içecek yapımı, hazırlanması, satışı, evlere servis gibi işlerde uğraşan yerler ile bu tip yerler için lüzumlu veya arzuya şayan müşterilere mahsus yerler açmak, аçmак, sahip olmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, yurt içinde ve yurt dışında işyerleri açarak işletmek, satmak, franchise vermek.
GIDA
a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.
b. İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.
c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak.
d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak.
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ
a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.
b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.
c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.
d. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.