BİLGİ, İLETİŞİM VE MEDYA Meslek grubunda, ESENYURT / İSTANBUL Bölgesinde Halkla ilişkiler ve iletişim faaliyetleri konularında hizmet vermektedir.
FİRMANIN İŞ KONUSU
1. Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet göstermek üzere özel ve tüzel kişi, kurum ve kuruluşlara yönelik olarak halkla ilişkiler, iletişim danışmanlığı, marka ve itibar yönetimi, kurumsal iletişim, medya ilişkileri, kriz iletişimi ve stratejik iletişim hizmetleri sunmak;
ayrıca kurumsal ve bireysel düzeyde etkinlik ve organizasyon hizmetleri gerçekleştirmek,
2. Kurumsal ve bireysel düzeyde halkla ilişkiler hizmetleri vermek, kamuoyu araştırmaları yapmak, kurum imajı ve itibarı üzerine danışmanlık sağlamak.
3. Marka iletişimi, içerik üretimi, dijital PR, sosyal medya yönetimi, medya planlama ve medya ile ilişkiler geliştirme faaliyetlerinde bulunmak.
4. Şirketlerin iç ve dış iletişim stratejilerini belirlemek, uygulamak ve sürdürülebilir kurumsal iletişim politikaları geliştirmek.
5. İtibar yönetimi, kriz iletişimi ve medya eğitimi gibi özel alanlarda danışmanlık hizmeti vermek.
6. Kongre, seminer, zirve, fuar, konser, lansman, açılış, düğün, gala gecesi, özel davet, mezuniyet ve benzeri organizasyonları planlamak, yürütmek, içerik oluşturmak ve yönetmek.
7. Etkinlik ve organizasyonlar için gerekli teknik altyapı hizmetlerini sağlamak, sahne, ses, ışık, dekorasyon, catering, prodüksiyon gibi destek hizmetlerini sunmak veya temin etmek.
8. Her türlü tanıtım, reklam ve kampanya faaliyetlerini yürütmek;
bu amaçla görsel-işitsel prodüksiyonlar (video, kısa film, tanıtım filmi), grafik tasarım, basılı materyal üretimi gerçekleştirmek.
9. İlgili konularda yerli ve yabancı kişi ve kuruluşlarla iş birliği yapmak, temsilcilik almak veya vermek, ortaklık kurmak.
Şirket amacını gerçekleştirmek için;
a)Ticari olmamak kaydıyla, her türlü gayrimenkuller alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir, her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.
b)Şirket amaç ve konusu dâhilinde bulunan ve yurtdışından satın aldığı madde ve malzemeleri doğrudan yurtdışında bulunan müşterilerine satar, taahhütte bulunur. Şirket yukarıda yazılı amaç ve konusunun tahakkuku için;
Depolar, fiktif depolar, fabrikalar, satış̧ mağazaları, irtibat büroları kurar, çalıştırır, kiralar, kiraya verir, satın alır, satar. Şirket amaç ve konusu içinde ihtira beratı, ruhsatname, imtiyaz, teknik bilgi, fikri ve sına-i haklar, ticaret unvanları, markaları alır, satar, kiralar, kiraya verir, mümessillik, acentelik, taahhüt, komisyon, vekaleti kefalet, kira, alım, satım ve diğer sözleşmeleri yapar.
c)Şirket amaç ve konusu ile ilgili yerli ve yabancı yurt içinde ve yurtdışında oturan gerçek ve tüzel kişiler ile şirketler kurar, kurulmuş şirketlere iştirak eder, iş anlaşmaları yapar, işletme teşebbüs, şirket ve firmaları kısmen veya tamamen aracılık yapmamak kaydı ile devir alır veya devir eder.
d)Şirket amaç ve konusunun gerçekleşmesi için yurt içinde ve yurtdışında her türlü taşınır ve taşınmaz malları alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir.
e)Şirket amaç ve konusu içinde kuracağı, satın alacağı, imal, ithal, ihraç edeceği, pazarlayacağı, emtia, makine, ham ve yardımcı maddeler için gerekli iç ve dış̧ kredileri dahili ve harici finansman kurumları ile bankalardan, yerli ve yabancı işletmelerden temin eder ve bu işlemler için gerekli her nevi teminatı verebilir.
f)Şirket amaç ve konusu dahilinde kalmak kaydı ile yurt içinde, yurtdışında açılacak ihalelere katılır, İhale üzerinde kaldığında konusunu ifa eder.
g)Şirket amaç konusu dahilinde olmak kaydı ile yurt içinde ve yurtdışında kurulu veya kurulacak olan firmalara kefil olabilir, ipotek verebilir.
h)Şirketin işleri için gerekli gemi, uçak, helikopter, ticari veya binek taşıtları yurtiçinden ve yurt dışından iktisap etmek, devir etmek ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunabilir, iç ve dış̧ teşekkül, müessese ve bankalardan uzun, orta ve kısa vadeli kredi ve borç alabilir, kefalet verebilir.
i)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından Kapalı zarf, açık artırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek.
j)Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi Teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli İdareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurtdışında ihaleye çıkarılan ihalelere katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek.
k)Şirketin faaliyet konusu ile ilgili yerli ve yabancı firma ve kuruluşların mümessilliğini, müşavirliğini, baş bayiliğini, bayiliğini, distribütörlüğünü almak, bu firma ve kuruluşların mamullerini pazarlamak, dış mümessillik hizmetlerinde bulunmak.
l)Şirket, ekonomik amaç ve konusunu gerçekleştirmek amacı ile yerli ve yabancı firma, işletme, kuruluş̧ ve organizasyonlarla teknik yardım sözleşmeleri ve işbirliği yapabilir.
m)Her türlü marka, alameti farika, imtiyaz, işletme hakkı ve beratı, telif ve patent hakları, ihtira beratı, know-how, kota, diğer maddi ve fikri hakları edinebilir, kullanabilir, satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, üzerine intifa ve rehin hakları tanımak gibi hukuki tasarruflarda bulunabilir.
n)Şirketin faaliyet konusu ile ilgili yerli ve yabancı firma ve kuruluşlara mümessillik baş bayilik, acentelik ve distribütörlük verebilir. Franchising anlaşmaları yapabilir.
o)Şirket uluslar arası temsilcilikler, bayilik, baş bayilik, acentelik hakları alır ve bunları Türkiye’de ve yurtdışında imtiyazlı ortaklık şeklinde dağıtabilir.
p)Şirket Yukarıda belirtilen konulara ek olarak diğer faaliyetlere de girişmenin yararlı ve gerekli görüldüğü takdirde bu hususta Ortaklar kurulunun kararı ile söz konusu faaliyetlere girişebilir.
r)Şirket amaç konusuyla ilgili olsun ya da olmasın her türlü ticari mallarla ilgili ithalat ve ihracat işlemlerini yapabilir.
Yukarıda belirtilen işlerden başka devam edecek dönemlerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde Genel Kurulunun müsaadesine sunulmak ve bu yolda karar alındıktan sonra işlem yapabilecektir.